Tiedätkö, kuinka tärkeää on oikea lämpötilan hallinta leivonnan, savustuksen tai keittämisen aikana lopputuloksen kannalta? Meillä on sinulle ainutlaatuinen, testattu laite, joka helpottaa työskentelyäsi keittiössä herkullisen kotiruoan valmistuksessa.
Kestävä, vankasti valmistettu gastronominen lämpömittari korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ihanteellinen lämpötilan hallintaan leivonnan, savustuksen tai ruoan keittämisen aikana. Laitteessa on laaja lämpötila-asteikko – 0–100°C. Tarkkaa mittausta varten siinä on piikissä erityinen lämpötila-anturi - sondi, joka mittaa tarkasti valmistettavan ruoan lämpötilan. Mittarissa on lisäksi graafinen asteikko, joka osoittaa oikean lämpötilan siipikarjalle, sianlihalle, vasikanlihalle, lampaanlihalle ja naudanlihalle. Laitteessa on suuri, selkeä valkoinen mittari.
Voiko lämpötilan hallinnasta tulla lastenleikkiä? Ehdottomasti, kyllä. Oikean lämpötilan mittaamiseksi riittää, että työnnät sondin valmistettavaan lihaan. Lämpötila-anturi sijaitsee 0,5 cm - 1 cm piikin alusta, joten on tärkeää varmistaa, että lämpömittari on työnnetty oikein valmistettavaan ruokaan.
HUOMIO:
Lämpömittaria ei saa jättää uuniin paistamisen aikana, se on tarkoitettu vain kertaluonteiseen lämpötilan tarkistukseen paistamisen aikana.
Käytä kulinaarista lämpömittariamme ja nauti herkullisista, kotitekoisista tuotteista!