Muistatko oikean lämpötilan hallinnan leivonnan, savustuksen tai keittämisen aikana? Meillä on sinulle luotettava laite, joka helpottaa työskentelyä keittiössä herkullisen kotiruoan valmistuksessa.
Kestävä, vankasti valmistettu gastronominen lämpömittari korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Ihanteellinen uunisi lämpötilan sekä ruokien lämpötilan hallintaan paistamisen, savustuksen tai keittämisen aikana.
Laite on varustettu kaksoislämpötila-asteikolla: +35 - +100°C ja +50 - +300°C (tiedot luettavissa yhdeltä asteikolta). Tarkka, kahdella lämpötila-anturilla - toinen niistä sijaitsee piikissä, joka työnnetään ruokaan (alueella 1,3 cm - 5 cm piikin alusta), kun taas toinen sijaitsee asteikon vieressä ja mittaa ruoan ympäristön lämpötilaa.
Lämpömittarin asteikolla on lisäksi graafinen asteikko, joka osoittaa suositellun kypsennyslämpötilan siipikarjalle, sianlihalle, vasikanlihalle, lampaanlihalle ja naudanlihalle. Laitteessa on myös suuri, selkeä valkoinen asteikko, joka helpottaa ja tehostaa lämpötilan hallintaa.
Voiko lämpötilan hallinta olla lastenleikkiä? Ehdottomasti, kyllä. Oikean lämpötilan mittaamiseksi riittää, että työnnät anturin valmistettavaan lihaan. Lämpötila-anturi sijaitsee 1,3 cm - 5 cm piikin alusta, joten on tärkeää varmistaa, että lämpömittari on työnnetty oikein valmistettavaan ruokaan.
Käytä 2-in-1-kulinaristista lämpömittariamme kaksoislämpötila-asteikolla ja nauti herkullisista, kotitekoisista tuotteista!