Kaliumdisulfiitti 10 g

Symboli: 401810
EAN: 5904816014242

0,76 EUR

Lisää ostoskoriin

76,00 EUR/kg

Symboli: 401810
EAN: 5904816014242


KUVAUS

Tarvitsetko tuotetta, joka on ihanteellinen viinien, mehujen ja hedelmämostien stabilointiin sekä viininvalmistus- tai panimolaitteiden huuhteluun? Tämä 10 g kaliumdisulfiittipakkaus on täydellinen valinta!Viininvalmistus- ja panimolaitteiden huuhteluun - takaa täydellisen puhtauden fermentoinnissa... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Tarvitsetko tuotetta, joka on ihanteellinen viinien, mehujen ja hedelmämostien stabilointiin sekä viininvalmistus- tai panimolaitteiden huuhteluun? Tämä 10 g kaliumdisulfiittipakkaus on täydellinen valinta!

 

  • Viininvalmistus- ja panimolaitteiden huuhteluun - takaa täydellisen puhtauden fermentoinnissa käytetyille laitteille.
  • Mehujen ja hedelmämostien stabilointiin - estää bakteerien, homeen ja villihiivojen kehittymisen.
  • Viinien stabilointiin - suojaa hapettumiselta, stabiloi viinien värin ja kirkkauden.
  • Fermentoinnin pysäyttämiseen - kaliumdisulfiitin lisäys tuhoaa tehokkaasti hiivasoluja, ja sitä voidaan käyttää fermentoinnin pysäyttämiseen.
  • Terveydelle turvallinen - kaliumdisulfiittia käytetään yleisesti elintarvike-, viini- ja panimoteollisuudessa. Ohjeiden mukaisesti käytettynä se on täysin turvallinen.


Kaliumdisulfiitti on yleisesti käytetty aine viini- ja panimoteollisuudessa. Se estää haitallisen mikroflooran kehittymisen fermentoitavissa mosteissa. Kaliumdisulfiitti suojaa viinivalmisteita saastumiselta ja eliminoi ns. villihiivojen esiintymisen.

Valmiisiin viineihin käytettynä se pysäyttää fermentoinnin, stabiloi värin ja kirkkauden.

Kaliumdisulfiitti on myös erinomainen desinfiointiaine, jota käytetään viininvalmistus-, panimo- tai tislauslaitteiden huuhteluun. Valitsemalla tämän tuotteen saat 10 g pakkauksen, joka riittää stabiloimaan esim. 100 L mostia tai viiniä tai valmistamaan 2 L vettä laitteiden huuhtelua varten.


Käyttöohje:


Riippuen aineen käyttötarkoituksesta:


1. mostin stabilointiin: 1 g per 10 L mostia. Liuota sopiva annos 50-100 ml veteen, lisää sitten seokseen ja sekoita huolellisesti.

2. viinin stabilointiin ennen pullotusta: 1 g per 10 L viiniä. Liuota sopiva annos 50-100 ml veteen, lisää sitten seokseen ja sekoita huolellisesti.

3. laitteiden huuhteluun: 10 g per 2 L vettä. Tällä valmistetulla liuoksella huuhtele ilmapallot, fermentointisäiliöt, pullot, puristimet, tynnyrit, jotka on aiemmin pesty pesuaineilla ja huuhdeltu vedellä. Älä käytä vettä uudelleen kaliumdisulfiitilla huuhtelun jälkeen.


Kaliumdisulfiittiliuos on epävakaa, joten se on valmistettava juuri ennen käyttöä. Huuhtelun jälkeen liuosta ei voi käyttää uudelleen. Tuotteen voimakkaan, rikkimäisen hajun vuoksi suositellaan sen käyttöä vain hyvin tuuletetuissa tiloissa.


Ainesosat: kaliumdisulfiitti


Mitat:

Alla olevat mitat koskevat pakkausta.

Pituus
7.5 cm

Leveys
0.5 cm

Korkeus
8 cm

Taikina
10.0 g

Kaliumdisulfiitti 10 g

Kaliumdisulfiitti 10 g ['kaliumdisulfiitti viinille', ' kaliumdisulfiitti viinille', ' kaliumdisulfiitti desinfiointi', ' kaliumdisulfiitti desinfiointiin', ' viinin stabilointi']
suosikit

0,76 EUR

76,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin