Vieraat tulossa huomenna ja baari on tyhjä? Meillä on ratkaisu! Tutustu makuesanssiimme, jossa on voimakas suklaan aromi!
Tämä esanssi mahdollistaa herkullisen ja aromaattisen juoman valmistamisen vain 24 tunnissa! Riittää, että sekoitat suosikkikorkeaprosenttisen juomasi sopivalla määrällä sokeria ja esanssia, ja jätät sen sitten päiväksi "maustumaan". Päätä, haluatko juomasta makeamman vai vähemmän makean - ja valmista se juuri kuten haluat. 40 ml:n pullo riittää valmistamaan 4 litraa likööriä, ja pullon kätevät syvennykset mahdollistavat esanssin annostelun useissa erissä. Yksinkertainen koostumus ja loistava lopputulos - kannattaa kokeilla!
Kuinka käyttää makuesanssia / suklaaesanssia?
Kaada 4 litraa korkeaprosenttista alkoholia astiaan, lisää 450-650 g sokeria (riippuen siitä, kuinka makean liköörin haluat), ja lisää sitten makuesanssi. Sekoita hyvin, kunnes sokeri on täysin liuennut. Anna juoman seistä vähintään 24 tuntia*. Täyteläisen aromin ja voimakkaan maun omaava alkoholi on valmis! Nautinnollista! Pienemmän juomaerän valmistamiseksi käytä pullon syvennyksiä, jotka mahdollistavat 10 ml esanssin mittaamisen 1 litraan juomaa.
*Parhaan maku- ja aromituloksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan juoman esanssin kanssa noin viikon kuluttua.
Huomio! Jos pidät "poltetuista" mauista, voit käyttää makeutukseen myös karamellia! Suosittelemme valikoimastamme Przepalankaa.
Ainesosat: glyseriini, väriaine: E 150d; vesi, aromi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo; glyserolitriasylaatti.
Kokonaismäärä: 40 ml
Esanssi sisältää sulfiitteja - tämä ei kuitenkaan ole mitään haitallista tai epätavallista. Sulfiitteja voi esiintyä elintarvikkeissa luonnollisesti, ne voivat muodostua tuotantoprosessin aikana tai niitä voidaan lisätä elintarvikkeeseen. Ne estävät elintarvikkeiden mikrobiologista pilaantumista ja suojaavat niitä tummumiselta. Meidän tapauksessamme karamellissa olevat sulfiitit muodostavat alkoholiin sekoitettuna vain pieniä määriä. Laimentamaton esanssi sisältää enintään 12 mg sulfiitteja litraa kohden. Vertailun vuoksi, tämä on alle 10 % kaupoissa saatavilla olevan valkoviinipullon sulfiittipitoisuudesta, jossa niitä on 130-150 mg/l. Sulfiitit ovat siis täysin turvallisia terveydelle - eikä niillä ole mitään tekemistä viinipullon juomisen jälkeisen olon kanssa ;).