Sokerimittari, sokeripitoisuuden osoitin 0 - 29°Blg

Symboli: 405550
EAN: 5904816913033

5,97 EUR

Lisää ostoskoriin

5,97 EUR/kpl.

Symboli: 405550
EAN: 5904816913033


KUVAUS

Areometri sokeripitoisuuden mittaamiseen, ilmaistuna Balling-asteina.Viinille, oluelle ja sokeriliuoksille - mittari on välttämätön mainittujen alkoholien valmistuksessa.Särkymätön koeputki - valmistettu muovista, joten se on iskunkestävä.Suositeltujen pitoisuuksien alueet merkitty väreillä - areom... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Areometri sokeripitoisuuden mittaamiseen, ilmaistuna Balling-asteina. 


  • Viinille, oluelle ja sokeriliuoksille - mittari on välttämätön mainittujen alkoholien valmistuksessa.
  • Särkymätön koeputki - valmistettu muovista, joten se on iskunkestävä.
  • Suositeltujen pitoisuuksien alueet merkitty väreillä - areometrin asteikolla on merkitty väreillä sokeripitoisuuden alueet, jotka sopivat viinin ja oluen eri käymisvaiheisiin.
  • Asteikko 0 - 29°Blg - areometri mahdollistaa laajan mittausalueen.
  • Helppo mittaus - laite on erittäin helppokäyttöinen. Mittaus suoritetaan suoraan.


Sokerimittari on mittauslaite, joka on välttämätön kotitekoisten oluiden, viinien ja muiden juomien valmistuksessa. Sen avulla voit nopeasti ja helposti mitata sokeripitoisuuden tutkittavassa nesteessä. 

Mittariin liitetty muovinen koeputki on kestävä ja särkymätön.

Laite on kalibroitu 20°C lämpötilassa, joten mittaus on parasta suorittaa vastaavissa olosuhteissa. 

Mittauksen lukemista helpottavat värilliset, asteikolla kuvatut alueet, jotka koskevat juoman tyyppiä ja käymisvaihetta.


Käyttöohje:

Viinirypälemehun tutkiminen

Mittausta varten riittää, että asetat sokerimittarin koeputkeen ja täytät sen niin, että kelluke kelluu vapaasti koskematta koeputken pohjaan tai seiniin. Neste ei saa sisältää kiinteitä hiukkasia tai kaasukuplia. Tulos luetaan asteikolta ylämeniskin perusteella. Helpotukseksi asteikolla on merkitty eri väreillä alkuperäiset sokeripitoisuudet eri viinityypeille, joita haluamme saada:

  • viininpunainen alue (22 - 25°Blg) - jälkiruokaviinit (makeat),
  • keltainen alue (15 - 22°Blg) - pöytäviinit (kuivat),


Huomio:

Oikean käymisprosessin varmistamiseksi on tärkeää, että sokeripitoisuus ei ylitä 22 - 25°Blg ennen käymisen alkamista.

Jos pidät erittäin makeista viineistä, lisää sokeria useissa erissä, esim. 1., 5. ja 12. käymispäivänä. Viiniä voi myös makeuttaa käymisen päätyttyä.


Oluen vierteen tutkiminen

Sokeripitoisuuden mittaus oluen vierteessä suoritetaan samalla tavalla kuin viinimehussa.

Asteikolla on merkitty suositellut alkuperäiset sokeripitoisuudet vierteessä meripihkanvärisellä (8 - 10°Blg).

Oluen vierteen käyminen katsotaan päättyneeksi, kun lukema on vihreällä merkittyjen arvojen välillä (0 - 2°Blg).


Pakkaus sisältää:

  • kelluke (areometri), johon on merkitty sokeripitoisuuden asteikko °Blg,
  • koeputki (muovinen) - mittauksen suorittamiseen.


Tuotteen mitat:

sokerimittari:

  • korkeus 16 cm
  •   leveys 1,2 cm

koeputki:

  • korkeus 16,7 cm
  • ulkohalkaisija 2,5 cm
  • sisähalkaisija 1,95 cm


Pituus
2.5 cm

Leveys
2.5 cm

Korkeus
16.7 cm

Taikina
16.0 g

Sokerimittari, sokeripitoisuuden osoitin 0 - 29°Blg

Sokerimittari, sokeripitoisuuden osoitin 0 - 29°Blg ['sokerimittari viinille', ' sokerin mittaus viinissä', ' sokeritaso', ' sokeritason osoitin', ' sokeripitoisuus', ' sokeripitoisuus vierteessä', ' sokeripitoisuus olutvierteessä']
suosikit

5,97 EUR

5,97 EUR/kpl.

Lisää ostoskoriin