TUOTE EI SAATAVILLA
Puolalainen humaloitu on olut, joka on variaatio voimakkaasti humaloidusta lagerista. Tämä tyyli tulee olemaan ominaista jalon humalan voimakkaalla aromilla, joka korostuu yrtti-kukkaisilla vivahteilla sekä voimakkaalla mausteisella ja hieman teellä maustetulla sävyllä. Ehdotus kaikille voimakkaasti humaloitujen, vaaleiden oluiden ystäville.
Valmista ehdottomasti oma puolalainen humaloitu ja nauti sen mausta!
Puolalainen humaloitu olut on äärimmäisen samanlainen kuin tšekkiläiset Pilsit ja kuuluu kuten nekin raikkaisiin oluisiin, jotka ovat täydellisiä viettämään aikaa hyvässä seurassa. Settiin lisätty Lubelski-humala on kotimainen jalohumalan lajike, jota kaupalliset panimot usein käyttävät.
Tarkalleen 20 L tällaista olutta valmistat helposti meidän puolalaisen humaloidun setistä.
Kokeile ehdottomasti tätä olutta, jolle on ominaista humalan katkeruus ja kukkainen, yrttinen ja maamainen aromi. Sen maku ja hinta, joka on alhaisempi kuin vastaavien käsityöoluiden, varmasti ihastuttavat sinua.
Coopers-oluet ovat korkeinta laatua ainesosissa ja onnistuneen oluen takuu. Älä odota, kokeile!
Puolalainen humaloitu olut voidaan yhdistää käytännössä kaikkiin ateriatyyppeihin, erityisen hyvin se sopii puolalaiseen keittiöön ja sianlihapohjaisiin ruokiin.
Suositeltu tarjoilutapa on korkea pokal tai paksusta lasista valmistettu tuoppi.
Suositeltu tarjoilulämpötila on 6-8oC.
Uutteen sisältö: n. 12 BLG
Maksimi alkoholipitoisuus: 4,5%
Humalointi / katkeruus IBU: 33
Oluen väri: oljenkeltainen kultaan.
Puolalaisen humaloidun oluen resepti:
1. Huuhtele oluenvalmistusvälineet huolellisesti OXI Turbolla.
2. Kaada lasiin vettä, jonka lämpötila on n. 28oC, ja lisää siihen hiiva, joka on muovikannen alla. Koko seos hydratoidaan 15 minuutin ajan.
3. Poista ohjeet tölkistä ja aseta se kuumaan veteen noin 10 minuutiksi.
4. Kaada kattilaan noin 2 L vettä ja kiehauta se.
5. Kaada tölkin sisältö kattilaan veden kanssa, lisää 1 kg glukoosia ja sekoita huolellisesti, kunnes ainekset liukenevat.
6. Kaada huuhdeltuun käymisastiaan 2 L kylmää vettä ja kattilan sisältö, täytä sitten koko seos vedellä 20 L tilavuuteen.
7. Vakiinnuta seoksen lämpötila 18-20oC:een, lisää sitten hydratoitu hiiva ja sekoita voimakkaasti.
8. Sulje astia tiiviisti ja asenna siihen käymisputki*.
Suosittelemme vaakasuoraa tai kulmaputkea, joka mahdollistaa astian korkeuden alentamisen, jolloin se on helpompi asettaa hyllyille, telineelle tai päällekkäin.
9. Suorita käyminen noin 14 päivän ajan huoneenlämmössä.
10. Keitä humalointipussi 10 minuuttia vedessä, aseta siihen humalapussin sisältö, ja heitä sitten humalapussi käymisastiaan oluen kanssa 3 päivän ajaksi.
11. Tämän jälkeen kaada olut pulloihin sakasta. Lisää jokaiseen 0,5 L pulloon 1 Coopers Carbonation Drops -tabletti tai 2,5 g sokeria, sulje sitten kapselointilaitteella. Aseta pullot pimeään ja lämpimään paikkaan.
12. Kahden viikon kuluttua olut on valmis nautittavaksi. Kippis!
Setti sisältää:
- ilmatiiviisti suljettu humaloitu Lager-mallas, 1,7 kg sekä pussi panimohiivaa,
- glukoosia 1 kg,
- Lubelski-humalaa 30 g,
- suodatuspussi,
- oluen valmistusohjeet.