Frukta-Žel hilloille ja marmeladeille - luonnollinen sitruspektiini ilman säilöntäaineita.Terveellinen koostumus - luonnollinen sitruspektiini sekä säilöntäaineiden ja paranteiden puuttuminen takaavat sinulle turvallisen koostumuksen, mikä tarkoittaa terveellisiä ja maukkaita säilykkeitä koko perhee... lisää >
Frukta-Žel hilloille ja marmeladeille - luonnollinen sitruspektiini ilman säilöntäaineita.
Terveellinen koostumus - luonnollinen sitruspektiini sekä säilöntäaineiden ja paranteiden puuttuminen takaavat sinulle turvallisen koostumuksen, mikä tarkoittaa terveellisiä ja maukkaita säilykkeitä koko perheelle - myös lapsille!
Erinomainen hyytelöinti - korkealaatuinen luonnollinen sitruspektiini tekee hedelmämassasta täydellisesti hyytelöityä, minkä ansiosta kaikki säilykkeet levittyvät vaivattomasti paahtoleiville, kakkuihin ja croissanteihin!
Helppokäyttöisyys - Frukta-Žel sekoitetaan vain hedelmien kanssa ja keitetään, jotta voit nauttia hyytelömäisestä hillosta suosikkihedelmistäsi hetkessä. Tämä prosessi ei ole koskaan ollut näin nopea!
Sopii kaikille sokerityypeille - Frukta-Želin kanssa sinulla on vapaus valita paitsi hedelmät, myös sokeri: voit käyttää valkoista, ruskeaa, ruokosokeria tai fruktoosia - antaen säilykkeille yksilöllisen maun ja luonteen!
Erinomainen myös vegaanisten hyytelöiden valmistukseen - lisää vain haluamasi mehu, laita jääkaappiin ja nauti terveellisestä jälkiruoasta muutaman tunnin kuluttua.
Frukta-Žel on tuote ilman keinotekoisia säilöntäaineita ja paranteita, jonka koostumus perustuu luonnolliseen sitruspektiiniin. Sen avulla valmistat terveellisiä ja maukkaita, makeita, kotitekoisia säilykkeitä koko perheelle - lapset ovat innoissaan! Yksi pakkaus takaa täydellisen hyytelöinnin jopa 1 kg valitsemiasi hedelmiä! Tämän tuotteen avulla valmistat suosikkisäilykkeesi helposti, nopeasti ja vaivattomasti! Lisää vain hedelmiin pakkauksen sisältö sekä valitsemasi sokeri ja keitä koko ajan sekoittaen. Kuuma marmeladi on jo valmis purkitettavaksi!
Frukta-Žel on tarkoitettu pääasiassa vähäsokerisille hilloille. Korkean sokeripitoisuuden hilloissa pektini ei välttämättä hyytelöidy tai voi muodostua paakkuja. Tämän välttämiseksi suosittelemme sekoittamaan hedelmät osan sokerin ja Frukta-Želin kanssa ja lisäämään sitten loput sokerista.
Käyttöohjeet:
Hillo:
Pese hedelmät, poista kivet, pilko suuremmat.
Sekoita Frukta-Žel hedelmien kanssa, keitä koko ajan sekoittaen.
Lisää hedelmiin 0,35-0,50 kg sokeria ja keitä muutama minuutti, kunnes se on täysin liuennut.
Persikoiden, päärynöiden, aprikoosien, mansikoiden, kurpitsan jne. tapauksessa lisää sitruunamehua tai puoli teelusikallista sitruunahappoa.
Täytä kuumalla marmeladilla purkit, sulje ja käännä ylösalaisin tai pastöroi.