Leppä- ja pyökkisavustuslastut sopivat erinomaisesti savustukseen ja grillaukseen. Palavien lastujen savu tunkeutuu syvälle ruokaan antaen sille sopivan aromin ja kullanruskean värin.
Tuotteen ominaisuudet:
Lue lisää lastuista blogiartikkelistamme Valitse lastut ja tee savua!
Käyttöohjeet:
Grillaus: Aseta kahden senttimetrin kerros lastuja hehkuvan hiilen ympärille - älä aseta niitä suoraan tulipesään, sillä ne palavat heti. Grilli tulee peittää kannella heti, kun ruoka on asetettu ritilälle.
Grillausaika - 10-30 minuuttia (riippuen lihan koosta ja tyypistä).
Savustus: Savustimen tyypistä riippuen, aseta lastut erityisesti tähän tarkoitukseen tarkoitetulle tarjottimelle tai tulipesän ympärille - älä aseta niitä suoraan lämmönlähteeseen, sillä ne palavat heti.
Lastut tulee säilyttää kuivassa, viileässä paikassa.
Tarjonnassamme olevat savustuslastut ovat saaneet positiivisia arvioita: Lihateollisuuden ja Rasvateollisuuden Instituutti, Kansallinen Hygienialaitos, Kansallinen Terveyden Instituutti.