Harrastukseni: kotiviinin valmistus - venäjänkielinen versio

Symboli: 980016
EAN: 9788395643163

1,29 EUR

1,19 EUR

Lisää ostoskoriin

Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 1,19 EUR

1,19 EUR/kpl.

Symboli: 980016
EAN: 9788395643163


KUVAUS

"Harrastukseni: KOTIVIININ VALMISTUS" - kirja venäjänkielisenä versionaUUTUUS - opas, jonka on julkaissut venäjän kielellä tohtori insinööri Ewa Kwapisz, kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullisia kotiviinejä.Kirja on kirjoitettu helposti ymmärrettävällä tavalla ja on omistettu harrastajille se... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

"Harrastukseni: KOTIVIININ VALMISTUS" - kirja venäjänkielisenä versiona

  • UUTUUS - opas, jonka on julkaissut venäjän kielellä tohtori insinööri Ewa Kwapisz, kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullisia kotiviinejä.
  • Kirja on kirjoitettu helposti ymmärrettävällä tavalla ja on omistettu harrastajille sekä aloittelijoille että edistyneemmille.
  • 148 sivua ja paljon arvokkaita, käytännön neuvoja ja vinkkejä.
  • Keskustelu keskeisistä toimista, jotka vaikuttavat viiniseikkailun onnistumiseen.
  • 25 erityisesti valittua ja testattua reseptiä erinomaisille kotitekoisille hedelmä-, rypäle-, kukkaviineille sekä simalle ja siidereille.

Ei ole liioiteltua sanoa, että viini on maailman jaloin nautintoaine, josta on tullut erottamaton osa elämäntapaamme ja laajasti ymmärrettyä kulttuuria.

Viini - kuten musiikki, kirjallisuus tai teatteri - tarjoaa niitä erityisiä kokemuksia ja tunteita, jotka sytyttävät tai rauhoittavat aisteja, herättävät mielikuvitusta ja edistävät eksistentiaalisia pohdintoja.

Viini yhdistää sukupolvia, helpottaa kontaktien luomista ja sosiaalisten suhteiden syventämistä.

Uusien viinirypälelajikkeiden käyttömahdollisuuden ansiosta, jotka on sopeutettu vaikeampiin viljelyolosuhteisiin, eri alueilla - myös viileämmässä ilmastossa - syntyy kauniita, suuria viinitarhoja sekä pienempiä, yhtä viehättäviä viinitarhoja, jotka perustetaan kotipuutarhoihin. Maiseman upea elementti ovat myös hedelmätarhat, joissa ikiaikaisen vuodenaikojen rytmin mukaisesti kypsyvät hedelmät, jotka houkuttelevat runsaudellaan - erinomaisia myös viinien ja siiderien raaka-aineina.

Tämä opas on omistettu pienimuotoisesti toimiville viiniharrastajille. Heitä ajatellen on käsitelty tärkeimmät viininvalmistusraaka-aineet, viininvalmistusprosessin vaiheet sekä viinin hoidon periaatteet sen kypsymisen aikana.

Käyttäkäämme mukana olevia reseptejä ja luokaamme mielenkiintoisia, hyviä juomia, jotta voimme nauttia ainutlaatuisista kokemuksista, joita oman kotikellarin viinin, siiderin tai siman maistelu tarjoaa.

tohtori insinööri EWA KWAPISZ - bioteknologi, johtaja ja entinen yliopisto-opettaja, joka on erikoistunut entsyymien ja orgaanisten happojen tuotantoon, viinihiivojen ja ravinteiden tuotantolinjan kehittäjä, intohimoinen viininvalmistuksen harrastaja, jolla on laaja kokemus enologisten prosessien parantamisesta.


  • ​Uutuus - opas, jonka on julkaissut venäjän kielellä tohtori insinööri Ewa Kwapisz, kaikille, jotka haluavat valmistaa herkullisia kotiviinejä.
  • Opas on kirjoitettu helposti ymmärrettävällä kielellä ja on tarkoitettu harrastajille, sekä aloittelijoille että kokeneemmille.
  • 148 sivua ja paljon arvokkaita käytännön neuvoja ja suosituksia.
  • Keskustelu keskeisistä kohdista, jotka määrittävät viiniseikkailun onnistumisen.
  • 25 erityisesti valittua ja testattua reseptiä erinomaisille kotitekoisille hedelmä-, rypäle-, kukkaviineille sekä simalle ja siidereille.

Ei ole liioiteltua sanoa, että viini on maailman jaloin juoma, josta on tullut erottamaton osa elämäntapaamme ja kulttuuriamme laajassa merkityksessä. Viini - kuten musiikki, kirjallisuus tai teatteri - tarjoaa niitä erityisiä vaikutelmia ja tunteita, jotka sytyttävät tai rauhoittavat aisteja, herättävät mielikuvitusta ja kannustavat eksistentiaalisiin pohdintoihin. Viini yhdistää sukupolvia, auttaa kontaktien luomisessa ja sosiaalisten suhteiden syventämisessä.

Uusien viinirypälelajikkeiden käyttömahdollisuuden ansiosta, jotka on sopeutettu vaikeampiin viljelyolosuhteisiin, eri alueilla, myös viileämmässä ilmastossa, kotipuutarhoihin perustetaan yhä useammin upeita suuria sekä pieniä, mutta yhtä viehättäviä viinitarhoja. Maiseman viehättävä elementti ovat myös hedelmätarhat, joissa ikiaikaisen vuodenaikojen rytmin mukaisesti kypsyvät hedelmät, jotka houkuttelevat runsaudellaan - myös ihanteellisia raaka-aineita viinien ja siiderien valmistukseen.

Tämä opas on osoitettu viiniharrastajille, jotka tuottavat tuotteita pienissä määrissä. Heidän etujaan ajatellen kirjassa esitellään tärkeimmät viinin raaka-aineet, viininvalmistusprosessin vaiheet sekä viinin käsittelysäännöt sen kypsymisen aikana.

Kokeilkaamme ehdotettuja reseptejä ja luokaamme mielenkiintoisia, laadukkaita juomia, jotta voimme saada unohtumattomia kokemuksia oman kotikellarin viinin, siiderin tai siman maistelusta.

tohtori insinööri EWA KWAPISZ - bioteknologi, johtaja ja entinen yliopisto-opettaja, joka on erikoistunut entsyymien ja orgaanisten happojen tuotantoon, viinihiivojen ja ravinteiden tuotantolinjan kehittäjä, intohimoinen viininvalmistuksen harrastaja, jolla on laaja kokemus enologisten prosessien parantamisesta.

Pituus
14.8 cm

Leveys
0.6 cm

Korkeus
21 cm

Taikina
0.227 kg

Harrastukseni: kotiviinin valmistus - venäjänkielinen versio

Harrastukseni: kotiviinin valmistus - venäjänkielinen versio ['opas viininvalmistajille', ' kuinka tehdä omaa viiniä', ' siideri', ' sima', ' lahja', ' reseptit kotiviineille', ' kotiviinit', ' siiderit ja simat', ' viini harrastajille', ' kirja viinistä', ' viinikirja']
suosikit

1,29 EUR

1,19 EUR

1,19 EUR/kpl.

Alin hinta viimeisten 30 päivän ajalta: 1,19 EUR

Lisää ostoskoriin