Premium-mallin lihakäärinverkkojen asettaja - nyt suosikkikinkkujen ja muiden lihatuotteiden sekä juustojen valmistaminen kotona on entistä helpompaa ja mukavampaa. Katso, kuinka nopeasti ja helposti voit asettaa täytteen lihakäärinverkkoon ja nauttia ammattimaisesta lopputuloksesta - houkuttelevan ... lisää >
Premium-mallin lihakäärinverkkojen asettaja - nyt suosikkikinkkujen ja muiden lihatuotteiden sekä juustojen valmistaminen kotona on entistä helpompaa ja mukavampaa. Katso, kuinka nopeasti ja helposti voit asettaa täytteen lihakäärinverkkoon ja nauttia ammattimaisesta lopputuloksesta - houkuttelevan ja näyttävän näköisistä tuotteista, jotka ovat valmiita savustettavaksi, paistettavaksi tai keitettäväksi.
Sertifioitu asettaja kinkkujen, savustettujen lihojen, fileiden, niskojen ja juustojen valmistukseen - helpottaa lihan tai juuston asettamista lihakäärin- ja juustoverkkoihin, joiden avulla täyte saa oikean muodon ennen jatkokäsittelyä. Elintarvikekontaktiin hyväksytty sertifikaatti takaa sen turvallisen käytön kotikeittiössä.
Vakaa asettajan kiinnitys vaakasuoraan (esim. pöydälle) tai pystysuoraan (keittiökaapin oviin) - toiminnallinen jalka ja kiinnikkeet sekä kiinnityskahva, joka sopii useimpiin työtasoihin (max. 60 mm), takaavat tämän.
Ajan säästö - koko verkon nopea kiristäminen kerralla mahdollistaa innovatiivinen putki, jossa on pidennetty, kartiomainen muoto ja erityiset ulokkeet päässä.
Irrotettava päällinen - muotoiltu siten, että se helpottaa merkittävästi verkkojen kiristämistä putken päälle asetettuna.
Helppo puhdistaa - asettajan voi pestä astianpesukoneessa tai käsin, käyttäen vettä, pesuainetta ja pehmeää sientä. Puhdistamista helpottaa laitteen sileä sisäpinta, joka minimoi täytteen osien tarttumisen siihen.
Asettaja on tarkoitettu erikokoisille verkoille, joiden halkaisija on vähintään 125 mm. Vahvistetun puristusvoiman ja tiheän kudoksen omaaville verkoille paras valinta on suurempi halkaisija - alkaen 150 mm.
Valmistatko herkullisia kotikinkkuja sekä muita savustettuja, paistettuja ja keitettyjä lihatuotteita? Vai teetkö keittiössäsi herkullisia juustoja? Riippumatta siitä, onko sinulla jo kokemusta vai haluatko vasta aloittaa kotitekoisten tuotteiden valmistuksen, tutustu uuteen lihakäärinverkkojen asettajaamme. Kiinnitä se vaakasuoraan keittiön työtasolle tai pöydälle, ja jos sinulla ei ole tilaa, asenna asettaja pystysuoraan - kaapin oviin. Aseta suosikkilihasi ja juustosi verkkoihin kätevästi ja nopeasti, ja säästä samalla aikaa!
Asettajaa voidaan käyttää työtasoilla, joiden maksimipaksuus on 60 mm.
Asettaja on varustettu jalustalla - erityisellä "jalalla", jossa on sivukiinnikkeet ja paikka kiinnityskahvalle. Nämä osat takaavat asettajan halutun vakauden käytön aikana. Pidennetty, kartiomainen putken runko, jossa on erityisesti uritettu pää ja erillinen, helposti irrotettava päällinen, ovat laitteen etuja, jotka mahdollistavat lihakäärinverkkojen sujuvan ja mukavan kiristämisen. Voit vetää joko koko verkon kerralla tai vain sen osan, jota tarvitset lihalle tai juustolle.
Asettajan puhdistaminen on erittäin helppoa - ja sitä helpottaa laitteen sileä sisäpinta ilman "ripoja", mikä minimoi täytteen osien tarttumisen siihen. Asettajan voi pestä astianpesukoneessa.
Laitteella on elintarvikekontaktiin hyväksytty sertifikaatti.
Pakkaus sisältää:
verkon asettaja
irrotettava päällinen
kiinnityskahva
Mitat:
Ø sisähalkaisija ulostuloaukossa 110 mm
Ø ulkohalkaisija ulostuloaukossa 115 mm
Ø sisähalkaisija sisääntuloaukossa 130 mm
asettajan pituus päällisen kanssa 285 mm
asettajan pituus ilman päällistä 215 mm
asettajan korkeus 215 mm
asettajan leveys 190 mm
Käyttöohjeet:
Kiinnitä asettaja työtasolle (vaakasuorassa) tai keittiökaapin oviin (pystysuorassa, käyttäen kiinnityskahvaa tai yksinkertaisesti ripustamalla laite jalalle). Ennen käyttöä kiinnitä asettaja kokeeksi, jotta voit poistaa mahdollisen riskin, että se jättää jäljen huonekalun herkälle pinnalle.
Aseta päällinen ja sopiva verkon osa (tai koko verkko) asettajalle - uritettu putken pää helpottaa tätä.
Verkon kiristämisen tai sen valitun osan leikkaamisen jälkeen poista päällinen.
Sido tai kiristä lihakäärinverkon puristimilla verkon pää tai sen osa, joka tarvitaan suunniteltuun täytteeseen.
Aseta liha tai juusto asettajaan ja pidä verkkoa yhdellä kädellä, siirrä täytettä kohti puristinta tai sidottua verkon päätä niin, että se täyttää sen tiukasti.
Täytteen täyttämisen jälkeen sido verkko tiukasti lihakäärinlangalla tai kiristä se lihakäärinpuristimella ja leikkaa se kevyellä lisäyksellä. Jos valmistat useita lihapaloja peräkkäin, aseta puristin heti yhden osan päähän ja leikkaa verkko niiden välistä.
Lihasi ja juustosi ovat valmiita jatkokäsittelyyn - savustukseen, paistamiseen tai keittämiseen.