Kestävä lihakääreverkko merkin avulla voit käyttää sitä paitsi savustamiseen, keittämiseen, kuivaamiseen ja kypsyttämiseen eri lihalajeille, kuten kinkulle ja niskalle.
Vankka, ammattimainen lihakääreverkko on helppo poistaa kotitekoisesta tuotteesta. Sen ansiosta kotitekoiset tuotteesi saavat erityisen houkuttelevan ulkonäön ja perinteisen muodon. Korkealaatuiset materiaalit, joista lihakääreverkko on valmistettu, vaikuttavat sen suureen joustavuuteen – siihen mahtuu tuotteita, joiden halkaisija on enintään 18 cm ja paino 1-2 kg. Lihakääreverkkoa voidaan turvallisesti käyttää lämpökäsittelyssä enintään 125°C lämpötilassa.
Aloita kulinaarinen seikkailusi Browin lihakääreverkoilla...sillä kotitekoinen on parempaa!
Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.