Pekla miedosti yrttinen kinkulle, 75 g

Symboli: 410021
EAN: 5904816004113

1,08 €

Lisää ostoskoriin

14,40 EUR/kg

Symboli: 410021
EAN: 5904816004113


KUVAUS

Kotitekoinen kinkku ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Kokeile Pekla-seosta murealle kinkulle.Helppokäyttöinen- valmista täydellinen suolaliemi pekelöintiin ja kinkkujen ruiskuttamiseen, ja tuo niistä esiin ainutlaatuinen, hienovarainen maku.Yksi tuote, monia käsittelytapoja -voit käyttää sitä l... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Kotitekoinen kinkku ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Kokeile Pekla-seosta murealle kinkulle.


  • Helppokäyttöinen - valmista täydellinen suolaliemi pekelöintiin ja kinkkujen ruiskuttamiseen, ja tuo niistä esiin ainutlaatuinen, hienovarainen maku.
  • Yksi tuote, monia käsittelytapoja - voit käyttää sitä lihojen savustukseen, vedessä kypsentämiseen, pekelöintiin tai paistamiseen.
  • Täydellisesti koostettu seos - löydät siitä runsaasti mausteita, mm.: katajaa, maustepippuria, laakerinlehteä, mustapippuria, neilikoita, korianteria, meiramia sekä timjamia, jotka takaavat kotitekoisille kinkuille erinomaisen maun ja poikkeuksellisen aromin.
  • Suojaa kotitekoiset tuotteet tehokkaasti - suolaliememme ansiosta lihasi säilyttävät paitsi kauniin värin, myös pysyvät mikrobiologisesti stabiileina.
  • Riittoisa pakkaus - 75 g pekelisuolaa riittää jopa 2 kg kinkkua.


Lihojen pekelöinti uuden pekelöintiseoksemme avulla on silkkaa nautintoa. Pekelisuolan ansiosta valmistelet nopeasti ja vaivattomasti suolaliemen pekelöintiä ja kinkkujen ruiskuttamista varten, tuoden niistä esiin ainutlaatuisen maun. Suolaliememme varmistaa myös, että lihasi eivät ainoastaan saa kaunista väriä, vaan pysyvät myös mikrobiologisesti stabiileina. Näin valmistetut kinkut sopivat savustettaviksi, vedessä kypsennettäviksi tai paistettaviksi matalissa lämpötiloissa enintään 150°C. Seokseen sisältyvät yrtit ja mausteet, mm.: kataja, maustepippuri, laakerinlehti, mustapippuri, neilikka, korianteri, meirami sekä timjami tuovat lisäksi kotitekoisiin tuotteisiin erinomaisen maun ja ainutlaatuisen aromin. Käyttämällä pekelisuolaa murealle kinkulle varmistat, että lihasi pysyy ruokahalua herättävän vaaleanpunaisena, aromikkaana ja erittäin maukkaana! 75 g pakkaus riittää jopa 2 kg kinkkua. 

Oman suolaliemen valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Riittää, että sekoitat ja kiehautat pakkauksen sisällön 1 L vettä.


Käyttöohje:

Sekoita pakkauksen sisältö 1L veteen, kiehauta ja anna jäähtyä. Aseta kinkku (mieluiten kahteen noin 1 kg:n palaan jaettuna) astiaan valmistetun pekelöintisuolaliemen kanssa. Pekelöinnin nopeuttamiseksi ruiskuta lihaa useasta kohdasta (n. 60-80 ml lientä). Pekelöi jääkaapissa 10-14 päivää ja käännä lihaa joka 2. päivä. Sen jälkeen aseta liha erityisen applikaattorin avulla kinkkuverkkoon. Näin valmistetut kinkut sopivat savustettaviksi, vedessä kypsennettäviksi tai paistettaviksi matalissa lämpötiloissa enintään 150°C. Savustusta varten kuivaa liha pekelöinnin jälkeen muutaman tunnin ajan huoneenlämmössä. Savusta sitten 50-65°C:ssa, kunnes saavutetaan ruskean - kultainen väri, noin 3-4 tuntia. Savustetut kinkut kypsennä vedessä 75-80°C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila on 58°C.


Ainesosat: suola, mauste- ja yrttisekoitus (korianteri 28 %, kataja, maustepippuri, laakerinlehti 11 %, meirami 9,5 %, mustapippuri 8 %, timjami 5,5 %, neilikka), sokeri, natriumnitriitti 0,5 %, paakkuuntumisenestoaine (kaliumferrosyanidi).

Tuote saattaa sisältää seesaminsiemeniä, selleriä, sinappia, gluteenia, rikkidioksidia, maapähkinöitä, soijaa.




Taikina
75.0 g

Käyttö
kinkulle

Suolan kanssa
kyllä

Pekla miedosti yrttinen kinkulle, 75 g

Pekla miedosti yrttinen kinkulle, 75 g ['pekla', ' pökelöinti', ' pekla kinkulle', ' pekla lihalle', ' nitriittisuola', ' pökelöintiliemi lihalle', ' pökelöintiliemi resepti', ' kuivapökelöinti', ' pökelöintisuola']
suosikit

1,08 €

14,40 EUR/kg

Lisää ostoskoriin