Pellavaiset lihan sidontalangat, 55 m lihan paistamiseen ja keittämiseen jopa 240°C asti
Rakastatko kotitekoisia makkaroita? Valmistatko usein omia kinkkuja ja rullia? Pellavaiset, valkoiset lihan sidontalangat sopivat täydellisesti lihan käsin sitomiseen. Korkean lämpötilankestävyyden ansiosta voit valmistaa näiden lankojen avulla kaikki suosikkiruokasi - sekä savustetut, keitetyt että paistetut. Luonnonmateriaalit, joista langat on valmistettu, mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn jopa 240°C asti ilman, että sen aromi ja maku muuttuvat! Langat ovat erittäin kestäviä, joten voit käyttää niitä esimerkiksi lihan ripustamiseen koukkuun ilman pelkoa niiden murtumisesta. Neutraalin värinsä ansiosta nämä langat ovat hyödyllisiä muuallakin kuin keittiössäsi! Niiden avulla voit sitoa kasveja puutarhassasi, pakata paketteja tai sitoa joululahjoja! Näiden lankojen avulla voit myös helposti toteuttaa erilaisia luovia DIY-projekteja. Valitsemalla tuotteemme saat jopa 55 metriä lankaa, joka on sijoitettu kätevään kelaan, joka mahdollistaa niiden säilyttämisen järjestyksessä ilman sotkeutumisen pelkoa.
Tuotteella on PZH-sertifikaatti, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.
Huomio!
Lämpötilankestävyys jopa 240°C
Mitat: