Lasipuristaja on kekseliäs ja erittäin edullinen vaihtoehto tyypilliselle puristajalle. Tämän laitteen avulla voit valmistaa sekä kotitekoista kinkkua, terveellistä voileipälihaa että lihallisia ja lihattomia patoja, pääruokia, tahnoja tai pateita. Lasipuristajassamme voit myös säilyttää tuotettasi jääkaapissa.
Sinä päätät, mitä luonnollisia ainesosia haluat käyttää tehdäksesi oman ruoan - esimerkiksi herkullisen suolalihaisen tai suolattoman lihan. Valmistaessasi ruokia puristajassa, voit - käyttämällä lämpömittaria - jatkuvasti seurata astian sisälämpötilaa, mikä takaa täydellisen mehukkaan ja ei ylikeitetyn sisällön. Keittäminen lämpökäsittelymenetelmänä säilyttää suurimman osan ravintoaineista, arvokkaista hivenaineista, jotka menetetään tyypillisessä keittämisessä.
Puristaja on myös TÄYDELLINEN LAHJA! Anna terveellisiä ratkaisuja läheisillesi ja ystävillesi!
Käyttöohjeet:
Tutustu huolellisesti ohjeissa annettuihin suosituksiin - tämä mahdollistaa puristajan oikean käytön ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia täysin saavutetuista kulinaarisista tuloksista.
Lasipuristajaan mahtuu enintään 400-450 g sisältöä. Vähimmäismäärä on noin 200 g.
Ennen ensimmäistä käyttöä pese puristaja (astianpesukoneessa tai käsin lämpimässä vedessä ja huuhtele sitten huolellisesti) ja kuivaa.
Turvallisuusohjeet:
Laite on tarkoitettu kotitekoisten keitettyjen ruokien valmistukseen - sen käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. Tuote ei ole tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. Keittämisprosessin aikana noudata paloturvallisuusohjeita, ole varovainen ja käytä suojakäsineitä kuuman laitteen kanssa.
Pakkaus sisältää:
Jousi ja painolevy on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
Mitat:
Verkkosivustolla www.browin.pl löydät monia testattuja puristajareseptejä, sekä lihallisia että kasvis- ja vege.
Puristajan ohjeessa olemme myös sisällyttäneet 2 omistettua reseptiä - yhden lihalliselle sisällölle, toisen lihattomalle.
Tutustu myös ainutlaatuiseen oppaaseemme „Puristaja - kulinaaristen mahdollisuuksien mestari. Reseptit kotitekoisiin lihallisiin ja lihattomiin ruokiin”, Artur Nowickin kirjoittama.