Astu maailmaan, jossa ruoka säilyy pidempään tuoreena, on täydellisesti säilytetty ja aina käden ulottuvilla - jääkaapissa tai pakastimessa. Kompakti, tehokas ja helppokäyttöinen vakuumikone on erinomainen ratkaisu, jonka avulla säilytät ruokaa pidempään ja vältät sen haaskaamisen, valmistat kypsyviä leikkeleitä tai juustoja, marinoit tuotteet nopeammin ja valmistaudut täydellisesti sous-vide-kypsennykseen.
Vakuumikoneen käyttö mahdollistaa tuotteiden tuoreuden jopa 8-kertaisen pidentämisen - täysin luonnollisesti, ilman säilöntäaineita.
Vakuumikoneemme tärkeimmät edut:
Pussit ovat elintarvikekontaktin hyväksyntätodistuksen omaavia.
Tyhjiöpakkaus:
Lisätietoja:
Huomio: Tyhjiöimemiseen tarvitaan kalvo tai muovipussi (kohokuvioitu). Tavallisia kalvoja voi vain tiiviisti sulkea.
Vakuumipakkaus mahdollistaa tuotteiden marinointiajan merkittävän lyhentämisen ja varmistaa leikkeleiden mehukkuuden kypsymisprosessissa. Kesällä ja syksyllä vakuumikoneen avulla valmistelet täydellisesti kauden hedelmät pakastettavaksi. Sopivissa kalvoissa säilytät myös esimerkiksi tuoreita yrttejä. Juhlapyhien ja juhlien jälkeen, kun ruokaa yleensä jää paljon, tyhjiöpakkaus pidentää erilaisten herkkujen käyttökelpoisuutta.
Käytännölliset toiminnot:
Hyödynnä käytännöllistä opasta (mukana myös ohjeissa) ja käytä optimaalisesti eri tyyppisten tyhjiöpakattujen elintarvikkeiden säilytysmahdollisuuksia.
Huomio: sähkölaite. Ennen vakuumikoneen käyttöä tutustu huolellisesti tuotteen mukana toimitettuun käyttöohjeeseen ja noudata käyttöohjeita ja turvallisen käytön sääntöjä. Noudattamalla suosituksia, myös vakuumikoneen puhdistuksen ja säilytyksen osalta, pidennät sen käyttöikää.
Pakkauksessa:
Tarvittaessa voit ostaa varatiivisteen (symboli 320626).
Elintarvikkeiden säilytys - opas
Jäähdytys (5±3°C) | Perinteinen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Raaka liha | 2-3 päivää | 8-9 päivää |
Merenelävät/kala | 1-3 päivää | 4-5 päivää |
Lämpökäsitelty liha | 4-6 päivää | 10-14 päivää |
Vihannekset | 3-5 päivää | 7-10 päivää |
Hedelmät | 5-7 päivää | 14-20 päivää |
Munat | 10-15 päivää | 30-50 päivää |
Pakastettu (-16±-20°C) | Perinteinen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Liha | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Kala | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Merenelävät | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Huonelämpötila 25±2°C | Perinteinen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Leipä | 1-2 päivää | 6-8 päivää |
Keksit | 4-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Riisi/jauhot | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Pähkinät/siemenet | 3-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Tee | 3-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Pakkaa tyhjiöön - älä haaskaa ruokaa ja huolehdi lompakostasi, hyödyntämällä ostettua ja valmistettua ruokaa optimaalisesti. Elä Zero Waste -arvojen hengessä!