TUOTE EI SAATAVILLA
2 kappaletta vaihtotiivisteitä Browin-merkkisiin tyhjiöpakkauskoneisiin 320620 ja 320623.
Pakkauskoneen ominaisuudet:
Tyhjiöpakkaus:
Lisätietoja:
Huomio: Tyhjiöimemiseen tarvitaan molettoitu (kohokuvioitu) kalvo tai pussi. Tavalliset kalvot voi vain tiivisti sulkea.
Tyhjiöpakkaus mahdollistaa tuotteiden marinointiajan huomattavan lyhentämisen ja varmistaa leikkeleiden mehukkuuden kypsymisprosessissa. Kesällä ja syksyllä pakkauskoneella valmistat täydellisesti kauden hedelmät pakastettaviksi. Sopivissa kalvoissa säilytät myös esimerkiksi tuoreita yrttejä. Juhlapyhien ja juhlien jälkeen, kun ruokaa yleensä jää paljon, tyhjiöpakkaus pidentää erilaisten herkkujen säilyvyyttä.
Elintarvikkeiden säilytys – opas
Jääkaappi (5±3°C) | Tavanomainen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Raaka liha | 2-3 päivää | 8-9 päivää |
Merenelävät/kala | 1-3 päivää | 4-5 päivää |
Lämpökäsitelty liha | 4-6 päivää | 10-14 päivää |
Vihannekset | 3-5 päivää | 7-10 päivää |
Hedelmät | 5-7 päivää | 14-20 päivää |
Munat | 10-15 päivää | 30-50 päivää |
Pakastettu (-16±-20°C) | Tavanomainen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Liha | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Kala | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Merenelävät | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Huonelämpötila 25±2°C | Tavanomainen säilytys | Tyhjiöpakattu |
---|---|---|
Leipä | 1-2 päivää | 6-8 päivää |
Keksit | 4-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Riisi/jauhot | 3-5 kuukautta | > 1 vuosi |
Pähkinät/siemenet | 3-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Tee | 3-6 kuukautta | > 1 vuosi |
Pakkaa tyhjiöön – älä tuhlaa ruokaa ja huolehdi lompakostasi, hyödyntämällä ostetut ja valmistetut elintarvikkeet optimaalisesti. Elä Zero Waste -arvojen hengessä!