ViniTurbo on yhdistelmä jalostettuja viinihiivoja ja erityisesti kehitettyä ravinnetta nopeaan rypäle- ja hedelmämustien käymiseen.
Jos haluat tehdä viiniä, mutta pitkän odotusajan pelko estää sinua, Viniturbo on sinulle. Se on sekoitus jalostettuja viinihiivoja ja niille erityisesti valittuja ravinteita, joiden ansiosta voit nauttia kotitekoisesta viinistäsi jo 4 viikon kuluttua. Viniturboa voit käyttää valko-, rosee- ja punaviineihin. Rypäle- ja hedelmäviineihin. Lisätyn sokerin määrästä riippuen valmiissa viinissä voi olla jopa 17% alkoholia.
Pussi riittää 25 L käymisen valmistamiseen, jonka optimaalinen käymislämpötila on 20-27⁰C.
Käyttöohje:
Kaada pussin sisältö 100 ml:aan vettä, jonka lämpötila ei ylitä 30°C, ja sekoita huolellisesti. 30 minuutin kuluttua kaada koko seos viinimustiin. Käytä lämpötilassa 20-27°C 3-4 viikkoa, kunnes CO2-eritys lakkaa ja viini kirkastuu. Saatua viiniä voi käyttää suoraan tai kypsyttää.
Ainesosat:
viinihiivat [hiivat S. cerevisiae, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti], diammoniumvetyfosfaatti, B1-vitamiini (tiamiinimonohydrokloridi)
Huomio:
käytä pakkaus kokonaisuudessaan yhteen käymiseen.
Pakkauksen mitat:
pituus 12 cm
leveys n. 0,5 cm
korkeus 16 cm.