Redukwas - happamuuden säätelijä

Symboli: 401830
EAN: 5904816917314

1,01 EUR

Lisää ostoskoriin

67,33 EUR/kg

Symboli: 401830
EAN: 5904816917314


KUVAUS

Jos valmistat ja pidät kotitekoisista rypäle- ja hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin ongelman liian korkeasta happamuustasosta mehuissasi ja juomissasi. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas®-tuotetta - yleiskäyttöistä ainetta, joka auttaa sinua tehokkaasti sääte... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Jos valmistat ja pidät kotitekoisista rypäle- ja hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin ongelman liian korkeasta happamuustasosta mehuissasi ja juomissasi. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas®-tuotetta - yleiskäyttöistä ainetta, joka auttaa sinua tehokkaasti säätelemään happamuutta ilman, että sinun tarvitsee liikaa laimentaa käymisnesteitä. Redukwas®:n avulla saat helposti parempilaatuista viiniä, jonka happamuus on sopivasti tasapainotettu. 


  • Tarkka happamuuden vähentäminen - Redukwas®:n avulla optimoit hellävaraisesti rypäle- tai muiden hedelmämehujesi/viiniesi yleisen laadun ja mukautat sen ominaisuudet omien odotustesi mukaisiksi. 
  • Tasapainoinen hedelmien maku ja aromi - Redukwas® on ihanteellinen tapa saavuttaa viini, jonka happamuustaso on sopiva, säilyttäen halutun aromin ja maun. 
  • Hellävarainen happamuuden vähentäminen - Redukwas® neutraloi hedelmissä luonnollisesti esiintyviä happoja ja vähentää hellävaraisesti happamuutta enintään 2 g/L (kun pussin sisältö lisätään 10 L:aan).
  • Tehokkuus - yksi pakkaus Redukwas®:a mahdollistaa happamuustason alentamisen käymisnesteissä 10:stä jopa 20 litraan. 
  • Käytön helppous kaikille - Redukwas® on yksinkertainen tapa vähentää viinin happamuutta, mikä on arvostettua sekä kokeneiden viininvalmistajien että aloittelevien harrastajien keskuudessa. 

 

Huolehdi valmistamasi viinin parhaasta mahdollisesta mausta ja aromista – käyttämällä Redukwas®:a (elintarvikekalsiumkarbonaattia) voit ammattimaisesti säädellä mehujen ja valmiiden juomien happamuutta. 

Viinin optimaalinen happamuus tulisi olla 6-10 g/L. Usein käytetty menetelmä happamuuden vähentämiseksi on laimentaminen vedellä, mutta tällainen toiminta heikentää viinin laatua, ja mitä enemmän vettä lisätään, sitä suurempi on aromien ja makuominaisuuksien menetys. 

 

Tarjoa itsellesi ja muille viinin ystäville täydellinen maistelukokemus. 🍷 Redukwas®:n avulla se on nopeaa ja helppoa. Yksi pussi sisältää 15 g Redukwas®:a, mikä mahdollistaa jopa 20 L mehun (viinin) hellävaraisen happamuuden vähentämisen.

 

Käyttöohjeet: 

Liota Redukwas® 50 ml vettä, lisää mehuun (viiniin) ja sekoita huolellisesti. Vuorokauden kuluttua kaada mehu pois sakasta.

6-7 g Redukwas®:n lisääminen 10 L mehuun (samoin kuin koko Redukwas-pussin sisällön lisääminen 20 L:aan) vähentää happamuutta 1 g/L. 

Huomio: Varmista, ettet ylitä suositeltua annosta.

Pituus
8 cm

Leveys
0.5 cm

Korkeus
10.8 cm

Taikina
15.0 g

Redukwas - happamuuden säätelijä

Redukwas - happamuuden säätelijä ['kalsiumkarbonaatti', ' happamuuden vähentäminen', ' mehun ja viinin happamuuden vähentäminen', ' viinille', ' kotiviini', ' happamuuden alentaminen', ' mustaherukkaviini', ' rypäleviini', ' vadelmaviini', ' miten tehdä maukasta hedelmäviiniä', ' viinin happamuuden vähentäminen', ' viinin lisäaineet', ' happamuus enologiassa', ' viini happamista hedelmistä', ' tasapainoinen happamuus']
suosikit

1,01 EUR

67,33 EUR/kg

Lisää ostoskoriin