Jos valmistat ja pidät kotitekoisista rypäle- ja hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin ongelman liian korkeasta happamuustasosta mehuissasi ja juomissasi. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas®-tuotetta - yleiskäyttöistä ainetta, joka auttaa sinua tehokkaasti säätelemään happamuutta ilman, että sinun tarvitsee liikaa laimentaa käymisnesteitä. Redukwas®:n avulla saat helposti parempilaatuista viiniä, jonka happamuus on sopivasti tasapainotettu.
Huolehdi valmistamasi viinin parhaasta mahdollisesta mausta ja aromista – käyttämällä Redukwas®:a (elintarvikekalsiumkarbonaattia) voit ammattimaisesti säädellä mehujen ja valmiiden juomien happamuutta.
Viinin optimaalinen happamuus tulisi olla 6-10 g/L. Usein käytetty menetelmä happamuuden vähentämiseksi on laimentaminen vedellä, mutta tällainen toiminta heikentää viinin laatua, ja mitä enemmän vettä lisätään, sitä suurempi on aromien ja makuominaisuuksien menetys.
Tarjoa itsellesi ja muille viinin ystäville täydellinen maistelukokemus. 🍷 Redukwas®:n avulla se on nopeaa ja helppoa. Yksi pussi sisältää 15 g Redukwas®:a, mikä mahdollistaa jopa 20 L mehun (viinin) hellävaraisen happamuuden vähentämisen.
Käyttöohjeet:
Liota Redukwas® 50 ml vettä, lisää mehuun (viiniin) ja sekoita huolellisesti. Vuorokauden kuluttua kaada mehu pois sakasta.
6-7 g Redukwas®:n lisääminen 10 L mehuun (samoin kuin koko Redukwas-pussin sisällön lisääminen 20 L:aan) vähentää happamuutta 1 g/L.
Huomio: Varmista, ettet ylitä suositeltua annosta.