Uusi, parannettu resepti! Turbo Torpedo 72 h tislaushiiva, käy jopa 21 % alkoholiin asti.
Käyttöohje:
Valitse käymisvaihtoehto (katso taulukko). Fermentointisäiliössä tai pullossa, riippuen halutusta alkoholimäärästä, liuota sopiva määrä sokeria* annettuun määrään haaleaa vettä, jonka lämpötila on 30°C.
Lisää sitten koko pussin sisältö ja sekoita huolellisesti.
Käytä valmistettua liuosta taulukossa määritellyn päivien ajan, lämpötilassa 20-25°C.
*jos sokerimäärä on yli 7 kg, lisää toinen sokeriannos varovasti 48 tunnin kuluttua.
Huomio: Käyminen vaahtoaa, joten on parasta lisätä noin 100 g sokeria ja odottaa, että vaahto laskee, sitten lisätä loput sokerista. Suosittelemme myös vaahtoa vähentävää ainetta.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käymisen kirkastamista sen päätyttyä.
Vaihtoehto
I
II
III*
IV*
Alkoholi [%]
15
17
19
21
Sokeri [kg]
annos
I annos
6
7
7
7
II annos
-
-
1
2
Vesi [L]
22
21
20
19
Päivät
3
4-5
6-8
9-14
Huomio: käytä pakkaus kokonaan yhteen käymiseen.