Tislaamohiiva Turbo Koji, 50 g (ilman mäskäystä!)

Symboli: 403250
EAN: 5904816004564

2,73 EUR

Lisää ostoskoriin

54,60 EUR/kg

Symboli: 403250
EAN: 5904816004564


KUVAUS

Korkealaatuinen tislaushiivaseos, joka sisältää Rhizopus oryzae -kannan ja entsyymejä.Alkuperäinen aasialainen Rhizopus oryzae -kanta - auttaa tärkkelyksen sokeristamisprosessissa.Tärkkelyspohjaisille raaka-aineille - seos on tarkoitettu jauhojen, murskattujen viljojen (riisi, maissi, vehnä) ja peru... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Korkealaatuinen tislaushiivaseos, joka sisältää Rhizopus oryzae -kannan ja entsyymejä.


  • Alkuperäinen aasialainen Rhizopus oryzae -kanta - auttaa tärkkelyksen sokeristamisprosessissa.
  • Tärkkelyspohjaisille raaka-aineille - seos on tarkoitettu jauhojen, murskattujen viljojen (riisi, maissi, vehnä) ja perunoiden* käymiseen.
  • Entsyymilisä - Turbo Koji on tuote, joka sisältää entsyymejä: alfa-amylaasia, joka nesteyttää tärkkelystä, ja glukoamylaasia, joka hajottaa tärkkelyksen glukoosiksi.
  • Kylmämäskäys - Turbo Kojin avulla mäskäys suoritetaan 25-30°C lämpötilassa, ei kuten kuumamäskäyksessä 60-70°C.
  • Ei ravinteiden lisäämistä - seos ei vaadi ravinteiden lisäämistä käymiseen. Sen koostumus takaa optimaalisen käymisen.

 

Turbo Koji -hiivat - aktiiviset kuivatut tislaushiivat alkuperäisellä aasialaisella Rhizopus oryzae -kannalla ja entsyymeillä - mahdollistavat tärkkelyspohjaisten käymisten, kuten jauhojen, murskattujen viljojen (riisi, maissi, vehnä jne.) käymisen ilman kuumamäskäystä. 

Seoksen sisältämät entsyymit hajottavat tärkkelyksen 30°C lämpötilassa fermentoituviksi yksinkertaisiksi sokereiksi, jotka hiivat muuttavat alkoholiksi. Yhtä helppoa kuin sokerikäyminen. Seos ei vaadi ravinteiden lisäämistä. Käymisaika noin 3 viikkoa.

 

Käyttöohje:

Kaada 15 L vettä, jonka lämpötila on 45°C, käymisastiaan, lisää 7 kg jauhoja tai 7 kg murskattua *viljaa (maissi, vehnä, ohra, ruis, riisi jne.) ja sekoita huolellisesti. 


Viljojen kohdalla on suositeltavaa kaataa niiden päälle kiehuvaa vettä. 


Täydennä käymisastia vedellä 25 L:aan. Jos koko seoksen lämpötila on 30-35°C, ripottele pussin sisältö käymisen pinnalle. Sekoita 15 minuutin kuluttua. Jätä käymään 25-38°C lämpötilassa noin 15 päiväksi.


Vinkki:

Mitä hienommaksi raaka-aine on murskattu, sitä helpommin entsyymit pääsevät käsiksi viljan tärkkelykseen ja hajottavat sen hiivojen fermentoitaviksi yksinkertaisiksi sokereiksi. 


*Käyttöohje perunoille:

Leikkaa 4 kg pestyjä perunoita pieniksi paloiksi ja kaada niiden päälle 6 L kiehuvaa vettä ei-toivottujen mikro-organismien poistamiseksi (pidä koko seos, kunnes veden lämpötila on noin 45°C).

Kaada toiseen astiaan 3 L vesijohtovettä (20 - 25°C) ja sekoita siihen 3 kg perunatärkkelystä.

Kaada 30 L astiaan, jossa käymisprosessi suoritetaan, 6 L kiehuvaa vettä ja lisää aiemmin hydratoitu tärkkelys, sekoittaen jatkuvasti, kunnes muodostuu liisteriä.

Kaada 1-2 L vettä pois astiaan, jossa on keitetyt perunat (älä heitä sitä pois!).

Soseuta perunat ja siirrä sitten käsitelty raaka-aine käymisastiaan liisteröidyn tärkkelyksen kanssa.

Huuhtele sekoitukseen käytetty astia aiemmin kaadetulla vedellä ja kaada se käymiseen. Sekoita koko seos. Kun käymisen lämpötila saavuttaa 30 - 35°C, ripottele koko KOJI-pussin sisältö käymisen pinnalle ja jätä peitettynä 15 minuutiksi hydratoitumaan.

Tämän jälkeen sekoita koko käymisastia huolellisesti ja sulje sitten kansi tiiviisti ja aseta siihen vesilukko.

Jätä koko seos käymään 25 - 38°C lämpötilassa noin 15 päiväksi pimeään paikkaan.


Vinkki:

Käymisprosessi suoritetaan alhaisessa lämpötilassa, joten muista, että kaikki käymisen valmisteluun käytetyt astiat ja välineet on desinfioitava huolellisesti! 


Huomio: Käymiset vaahtoavat!

Käymisen ensimmäisinä päivinä suosittelemme sekoittamaan käymistä päivittäin, koska raaka-aine laskeutuu pohjalle.

 

Ainesosat: glukoamylaasi, tislaushiivat, sienet Rhizopus oryzae 20%, alfa-amylaasi


Käytä pakkaus kokonaisuudessaan yhteen käymiseen.



Taikina
50.0 g

Massa
50.0 G

Kuinka monelle litralle
25.0 L

Tislaamohiiva Turbo Koji, 50 g (ilman mäskäystä!)

Tislaamohiiva Turbo Koji, 50 g (ilman mäskäystä!) ['Koji-hiiva', ' Koji-sieni', ' ruisviina', ' perunavodka', ' kylmämäskäys', ' alkoholin hiiva', ' pontikkahiiva', ' tislaamohiiva', ' ilman mäskäystä', ' viljahiiva', ' viskille', ' viskin hiiva']
suosikit

2,73 EUR

54,60 EUR/kg

Lisää ostoskoriin