Katso, miten valmistaa olutta vaihe vaiheeltaTumma mallasuute siirapissa (ei humaloitu), voidaan lisätä 1 kg sokerin sijasta ennen ensimmäistä 23 L oluterän käymistä. Rikastaa oluen makua. Sille on ominaista tumma väri ja kahvinen aromi. Suositellaan kaikille tummille oluille.
Uute voi myös olla pohjana oluen valmistukseen kokeneille kotipanijoille, jotka haluavat luoda oluen yksilöllisellä humaloinnilla ja aromilla.
Todellinen tilaisuus - 100% laatua poikkeukselliseen hintaan!
Biotekniikan ja elintarviketeollisuuden instituutin tutkimukset Łódźissa osoittivat, että
konsentraatti säilyttää kaikki ominaisuutensa vähintään 18 kuukautta valmistajan ilmoittaman viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Tämä on vahvistettu yrityksemme laboratoriossa tehdyillä testeillä sekä kokeneiden panimoiden tekemillä erillä - uusilla hiivoilla käytettynä uute säilyttää kaikki sille tyypilliset ominaisuudet, jotka takaavat oluen saamisen, joka on identtinen alkuperäisillä hiivoilla valmistetun juoman kanssa.