Juustojen savustusverkko, pituus 3 m

Symboli: 411402
EAN: 5908277706128

2,33 EUR

Lisää ostoskoriin

0,78 EUR/m

Symboli: 411402
EAN: 5908277706128


KUVAUS

Korvaamaton keittiössä, se palvelee sinua kotitekoisten juustojen valmistuksessa sekä savustuksessa, keittämisessä, paistamisessa, kuivaamisessa ja erilaisten lihalajien kypsyttämisessä.​Yleiskäyttöinen kudos - ihanteellinen juustonvalmistukseen sekä: savustukseen, keittämiseen, paistamiseen, kuivaa... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Korvaamaton keittiössä, se palvelee sinua kotitekoisten juustojen valmistuksessa sekä savustuksessa, keittämisessä, paistamisessa, kuivaamisessa ja erilaisten lihalajien kypsyttämisessä.


  • ​Yleiskäyttöinen kudos - ihanteellinen juustonvalmistukseen sekä: savustukseen, keittämiseen, paistamiseen, kuivaamiseen ja lihan kypsyttämiseen.
  • Turvallinen käyttää - juuston valmistuksen aikana juustomassa ei pääse ulos.
  • Käytännöllinen ja kätevä - 3 metrin verkko, jota voi leikata tarpeen mukaan.
  • Lämpöä kestävä - paistamiseen (lämpötilassa jopa 220°C, enintään 120 minuuttia) ja keittämiseen (lämpötilassa jopa 125°C, enintään 120 minuuttia).
  • Vahvistettu laatu - omaa PZH-sertifikaatin, käytetty materiaali ei vaikuta tuotteiden makuun ja tuoksuun.


Yleiskäyttöinen kudosverkko - korvaamaton kotitekoisten juustojen valmistusvälineissä. Se toimii erinomaisesti paitsi juustonvalmistuksessa ja tuotteiden savustuksessa, mutta sitä voidaan käyttää myös paistamiseen (lämpötilassa jopa 220°C, enintään 120 minuuttia) ja keittämiseen (lämpötilassa jopa 125°C, enintään 120 minuuttia). Erittäin turvallinen käyttää - kotitekoisia juustoja tehdessäsi voit olla varma, että juustomassa ei pääse ulos. Verkon valmistuksessa käytetty materiaali ei vaikuta tuotteiden makuun ja tuoksuun.


Resepti kotitekoiselle savustetulle juustolle


Ainekset 1 kg juustoa varten:

  • 10 L matalapastöroitua maitoa (jopa 74°C) tai tuoretta maitoa
  • 11 tippaa mikrobiologista juustonjuoksutetta strong
  • 2 g kalsiumkloridia


Resepti:

  1. Liuota kalsiumkloridi 50 ml lämpimään veteen ja yhdistä se maitoon, joka on lämmitetty 38-40°C:seen.
  2. Liuota juoksute 50 ml lämpimään veteen ja anna seistä tunnin ajan. Kun kiinteä juustomassa on muodostunut, leikkaa se 1 cm kuutioiksi ja anna seistä 10-15 minuuttia. Siirrä muodostunut juustomassa muottiin, puristaen heraa varovasti pois.
  3. Lämmitä kattilassa vettä 75°C:seen, jaa juustomassa niin, että annokset mahtuvat käteen - upota ne useita kertoja kuumaan veteen. Jokaisen upotuksen jälkeen purista annoksia, jotta saat mahdollisimman paljon heraa pois. Kun juuston koostumus alkaa muistuttaa kiinteää muovailumassaa, muotoile se ja laita juustoverkkoon.
  4. Valmista suolaliuos: lisää jokaista 1 L vettä kohden 180 g suolaa, ja aseta siihen 12 tunniksi jäähdytetty juusto. Suolaliuoksesta poistamisen jälkeen kuivaa juusto varovasti ja savusta se sitten, mieluiten kylmällä savulla - lämpötilassa 35-40°C, 2-3 tuntia.
  5. Valmista!


Lähde kulinaariseen seikkailuun Browin juustoverkon kanssa ...sillä kotitekoinen on parempaa!

Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.

Pituus
300 cm

Leveys
12 cm

Taikina
18.0 g

Juustojen savustusverkko, pituus 3 m

Juustojen savustusverkko, pituus 3 m ['savustusverkko', ' lihaverkko', ' mistä ostaa lihaverkko', ' kotitekoiset tuotteet', ' juuston savustus', ' juustojen savustus']
suosikit

2,33 EUR

0,78 EUR/m

Lisää ostoskoriin