Korvaamaton keittiössä, se palvelee sinua kotitekoisten juustojen valmistuksessa sekä savustuksessa, keittämisessä, paistamisessa, kuivaamisessa ja erilaisten lihalajien kypsyttämisessä.
- Yleiskäyttöinen kudos - ihanteellinen juustonvalmistukseen sekä: savustukseen, keittämiseen, paistamiseen, kuivaamiseen ja lihan kypsyttämiseen.
- Turvallinen käyttää - juuston valmistuksen aikana juustomassa ei pääse ulos.
- Käytännöllinen ja kätevä - 3 metrin verkko, jota voi leikata tarpeen mukaan.
- Lämpöä kestävä - paistamiseen (lämpötilassa jopa 220°C, enintään 120 minuuttia) ja keittämiseen (lämpötilassa jopa 125°C, enintään 120 minuuttia).
- Vahvistettu laatu - omaa PZH-sertifikaatin, käytetty materiaali ei vaikuta tuotteiden makuun ja tuoksuun.
Yleiskäyttöinen kudosverkko - korvaamaton kotitekoisten juustojen valmistusvälineissä. Se toimii erinomaisesti paitsi juustonvalmistuksessa ja tuotteiden savustuksessa, mutta sitä voidaan käyttää myös paistamiseen (lämpötilassa jopa 220°C, enintään 120 minuuttia) ja keittämiseen (lämpötilassa jopa 125°C, enintään 120 minuuttia). Erittäin turvallinen käyttää - kotitekoisia juustoja tehdessäsi voit olla varma, että juustomassa ei pääse ulos. Verkon valmistuksessa käytetty materiaali ei vaikuta tuotteiden makuun ja tuoksuun.
Resepti kotitekoiselle savustetulle juustolle
Ainekset 1 kg juustoa varten:
- 10 L matalapastöroitua maitoa (jopa 74°C) tai tuoretta maitoa
- 11 tippaa mikrobiologista juustonjuoksutetta strong
- 2 g kalsiumkloridia
Resepti:
- Liuota kalsiumkloridi 50 ml lämpimään veteen ja yhdistä se maitoon, joka on lämmitetty 38-40°C:seen.
- Liuota juoksute 50 ml lämpimään veteen ja anna seistä tunnin ajan. Kun kiinteä juustomassa on muodostunut, leikkaa se 1 cm kuutioiksi ja anna seistä 10-15 minuuttia. Siirrä muodostunut juustomassa muottiin, puristaen heraa varovasti pois.
- Lämmitä kattilassa vettä 75°C:seen, jaa juustomassa niin, että annokset mahtuvat käteen - upota ne useita kertoja kuumaan veteen. Jokaisen upotuksen jälkeen purista annoksia, jotta saat mahdollisimman paljon heraa pois. Kun juuston koostumus alkaa muistuttaa kiinteää muovailumassaa, muotoile se ja laita juustoverkkoon.
- Valmista suolaliuos: lisää jokaista 1 L vettä kohden 180 g suolaa, ja aseta siihen 12 tunniksi jäähdytetty juusto. Suolaliuoksesta poistamisen jälkeen kuivaa juusto varovasti ja savusta se sitten, mieluiten kylmällä savulla - lämpötilassa 35-40°C, 2-3 tuntia.
- Valmista!
Lähde kulinaariseen seikkailuun Browin juustoverkon kanssa ...sillä kotitekoinen on parempaa!
Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.