Valmistatko kotiviinejä ja -mehuja? Haluatko ammattilaisena, mutta yksinkertaisella tavalla puristaa mehua hedelmistä? Etsitkö käytännöllistä laitetta, joka mahdollistaa hedelmien kätevän mehustamisen puutarhassa? Tämä käsikäyttöinen kehysprässä täyttää odotuksesi. Kokoat sen helposti ja arvostat sen korkeaa laatua. Hyödynnä tämän yksinkertaisen, mutta erittäin toiminnallisen rakenteen tarjoamat mahdollisuudet, joka palvelee sinua vuosia.
Prässä on tarkoitettu kivettömien ja hienonnettujen hedelmien mehustamiseen, jotka on käsitelty entsyymivalmisteella Pektoenzym, maseroinnilla tai maseroinnilla liköörissä. Edellä mainitut prosessit tekevät hedelmien rakenteesta löysän ja pehmeän, mikä helpottaa mehun puristamista. Älä käytä prässää koville tuoreille hedelmille - omenoille, päärynöille tai suurikivisille hedelmille, joita ei ole käsitelty edellä mainitulla tavalla. Väärä käyttö voi johtaa prässän vaurioitumiseen.
Kokoa prässä tuotteen mukana toimitetun graafisen ohjeen mukaan.
Aseta asianmukaisesti valmisteltu hedelmämassa suodatinpussiin, käännä pussin reunat rungon sisään, aseta astia prässän ulostuloaukon alle ja aloita puristaminen. Kiristä mäntää, kunnes neste alkaa virrata. Jatka puristamista, kun neste lakkaa virtaamasta. Toista toimenpide, kunnes hedelmät on kokonaan puristettu, mutta älä paina mäntää väkisin. Poista puristetut hedelmät pussista ja huuhtele se hyvin. Jos pussin raot tukkeutuvat työn aikana, purista sen sisältö käsin, laita pussi takaisin ja jatka puristamista.
Huolto
Voitele ruuvien ja muttereiden sekä männän liitokset ohuella kerroksella syötävää öljyä ennen jokaista puristusta ja prässän pesun jälkeen. Pyyhi maalatut osat kuiviksi.
Säilytä prässä ilmavassa peitteessä kuivassa tilassa.
Tutustu huolellisesti käyttöohjeeseen ja siinä annettuihin yleisiin turvallisuusohjeisiin ennen prässän käyttöä.
Korin mitat:
Materiaalit, joista prässä on valmistettu: