Harrastukseni: Kotitekoinen juusto - kirja

Symboli: 980019
EAN: 9788395643170

7,97 EUR

Lisää ostoskoriin

7,97 EUR/kpl.

Symboli: 980019
EAN: 9788395643170


KUVAUS

Kirja "Harrastukseni: Kotijuuston valmistus. Vinkkejä ja reseptejä"Reseptit ja vinkit, joiden avulla valmistat herkullisia kotijuustoja - juustonvalmistuksen perusteet, käytännön omat neuvot ja reseptit erilaisille juustoille - pehmeille, puolikoville ja koville, sekä muille maitotuotteille - jogurt... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Kirja "Harrastukseni: Kotijuuston valmistus. Vinkkejä ja reseptejä"


  • Reseptit ja vinkit, joiden avulla valmistat herkullisia kotijuustoja - juustonvalmistuksen perusteet, käytännön omat neuvot ja reseptit erilaisille juustoille - pehmeille, puolikoville ja koville, sekä muille maitotuotteille - jogurtti, voi, kefiiri.
  • 38 testattua reseptiä ja lisävaihtoehtojen esittely - 176 sivua, joilla kirjan kirjoittajat, Artur Nowicki ja Jelyo Todorov, esittelevät juustonvalmistusintohimonsa tuloksia, opettaen herkullisten juustojen valmistusta itsenäisesti.
  • Opas kirjoitettu värikkäällä ja helposti lähestyttävällä tavalla - kirja kannustaa sekä aloittamaan juustonvalmistusseikkailun että kehittämään taitoja juustojen valmistuksen taiteessa. Voit aloittaa "helpoista ja nopeista" tuotteista ja siirtyä sitten niihin, joiden valmistusprosessi vaatii hieman enemmän aikaa ja monimutkaisempia toimia.
  • Yksinkertainen tie kotitekoisiin parhaisiin juustoihin - kirja opastaa sinut askel askeleelta juustojen ja maitopohjaisten tuotteiden kiehtovaan maailmaan. Annetut reseptit mahdollistavat menestyksekkään viittauksen tunnettuihin ja arvostettuihin juustoihin sekä oman luovuuden osoittamisen.
  • Jokaiselle ja jokaisessa keittiössä - reseptit on mukautettu kotiharrastajien mahdollisuuksiin ja mahdollistavat juustonvalmistustoimien toteuttamisen käytännössä jokaisessa tavallisessa keittiössä.
  • Perinne, luovuus ja käytännönläheinen lähestymistapa - kirja ammentaa parhaista juustonvalmistusperinteistä, erityisesti puolalaisista ja balkanilaisista (erityisesti bulgarialaisista), yhdistäen ne - mahdollisuuksien mukaan - innovatiiviseen lähestymistapaan resepteihin, perustuen yksinkertaisiin ja helposti sovellettaviin ratkaisuihin.


Uutuus! Upea kirja kaikille juuston ystäville, joka esittelee kotijuustonvalmistuksen kiehtovan maailman. Oppaan kirjoittajat - Jelyo Todorov ja Artur Nowicki yhdistivät voimansa luodakseen ainutlaatuisen oppaan kotijuustonvalmistuksesta sekä maitotuotteista, kuten voi, kefiiri tai jogurtti. Kuten käy ilmi, kotijuustonvalmistus voi olla kiehtova harrastus myös pienten keittiöiden omistajille, ja osan juustoista valmistaminen on todella helppoa ja nopeaa. Ambitiommat harrastajat voivat yrittää valmistaa juustoja, jotka vaativat enemmän aikaa ja monimutkaisempia toimia, palkintona nauttien upeista, kypsistä juustoista, jotka ilahduttavat sekä perheenjäseniä että vieraita juhlapöydässä.

Bulgarialaisten ja puolalaisten perinteiden yhdistäminen molempien kirjoittajien suurella intohimolla, tiedolla ja käytännönläheisellä lähestymistavalla on tuottanut julkaisun, josta jokainen herkullisen ja terveellisen kotikeittiön ystävä löytää runsaasti hyödyllisiä vinkkejä ja reseptejä erilaisille juustoille ja vastaaville maitotuotteille.

Jokainen annettu resepti on kirjoittajien testaama ja mahdollisuuksien mukaan yksinkertaistettu niin, että kotona voidaan valmistaa tuotteita, jotka menestyksekkäästi viittaavat arvostettuihin tuotteisiin ammattimaisista juustoloista.

Kuten kirjoittajat itse kirjoittavat - "Juustonvalmistus on erityinen intohimo, jota molemmat harjoitamme ja kehitämme. Lukuisten yhteisten ja yksilöllisten juustonvalmistustoimien tuloksena, joita toisaalta johti tämän alan rikkaan ammatillisen kokemuksen omaava asiantuntija ja toisaalta kotitekoisten tuotteiden valmistukseen erikoistunut harrastaja, syntyi menetelmiä ja menettelyjä, jotka mahdollistavat monien herkullisten juustojen valmistamisen rajallisessa kotitilassa. (…) Vaihdoimme huomioita, ideoita, tarkistimme perinteisiä reseptejä ja kokeilimme, ja jokainen onnistunut juusto antoi meille uuden, maukkaan sysäyksen jatkotyöhön."

Kirja välittää juustonvalmistuksen perustiedot yksinkertaisella ja helposti omaksuttavalla tavalla – kirjoittajien perusajatuksen mukaisesti se ennen kaikkea osoittaa tien ja näyttää mahdollisuudet, joita kannattaa hyödyntää, erityisesti jos arvostaa itse valmistettujen kulinaaristen tuotteiden ominaisuuksia ja haluaa "keittiön kautta" oppia juustonvalmistuksen salaisuuksia. Tämä ainutlaatuinen julkaisu tarjoaa harrastajille erinomaisen työkalun DIY-toimintaan ja tuo samalla kotikeittiöiden maailmaan kirjoittajien inspiroivan lähestymistavan oman juuston valmistuksen taiteeseen - sekä klassisten, yleisesti tunnettujen että paikallisten, laajempaa tuntemusta ansaitsevien juustojen tyyliin. Maitotuotteiden kaleidoskoopin täydentävät herkullisten "variaatioiden" reseptit juustojen pohjalta, reseptit voille, kefiirille, jogurtille… Ja kaikki tämä maustettuna innostuksella, jota voi löytää vain todellisilta intohimoisilta harrastajilta ja herkkusuilta, kuten kirjan kirjoittajat ovat.


Oppaan sisältöön kuuluu mm. seuraavat luvut:

  • Lyhyt juustojen historia
  • Maito ja maitotuotteet
  • Ainesosat, joita käytetään juuston valmistusprosessissa
  • Käsitteet ja prosessit, jotka liittyvät juuston valmistukseen
  • Juustotarvikkeet
  • Maidosta juustoksi
  • Pehmeiden juustojen reseptit (mukaan lukien juustot ja juustoherkut - nopeat ja helpot sekä homejuustot)
  • Puolikovien ja kovien juustojen reseptit
  • Muut maitotuotteet


Suosittelemme lämpimästi lukemaan ja aloittamaan juustonvalmistusseikkailun. Kirja on myös erinomainen lahja!


  • ISBN 978-83-956431-7-0
  • 176 sivua, kiiltävä paperi
  • integroitu kansi läpillä ja kiiltävällä kalvolla
  • koko: 210x148 mm
  • teksti värikkäillä omilla valokuvilla
  • ensimmäinen painos - 2022
Pituus
14.7 cm

Leveys
0.8 cm

Korkeus
21 cm

Taikina
0.266 kg

Harrastukseni: Kotitekoinen juusto - kirja

Harrastukseni: Kotitekoinen juusto - kirja ['juustot', ' juustonvalmistus', ' kotitekoiset juustot', ' kefiiri', ' jogurtti', ' voi', ' kotitekoiset säilykkeet', ' juustoreseptit', ' miten tehdä juustoa', ' kotitekoinen juustonvalmistus', ' juustot harrastajille', ' pehmeät juustot', ' puolikovat ja kovat juustot', ' maitotuotteet', ' juustonvalmistusopas', ' keittokirjat', ' lahjakirja']
suosikit

7,97 EUR

7,97 EUR/kpl.

Lisää ostoskoriin