Mikrobiologinen juuston juoksute strong, 30 ml

Symboli: 411209
EAN: 5908277715250

6,91 EUR

Lisää ostoskoriin

230,33 EUR/l

Symboli: 411209
EAN: 5908277715250


KUVAUS

Ihanteellinen kotijuustonvalmistukseen -tämän mikrobiologisen nestemäisen juoksutteen avulla valmistat jokaisen juustotyypin (tuorejuusto, lyhyt- ja pitkäkypsytetty juusto, homejuusto jne.) ainutlaatuisella maulla ja aromilla.Myös kasvissyöjille -juoksute on kasviperäinen, eikä sisällä eläinperäisiä... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Ihanteellinen kotijuustonvalmistukseen - tämän mikrobiologisen nestemäisen juoksutteen avulla valmistat jokaisen juustotyypin (tuorejuusto, lyhyt- ja pitkäkypsytetty juusto, homejuusto jne.) ainutlaatuisella maulla ja aromilla.
  • Myös kasvissyöjille - juoksute on kasviperäinen, eikä sisällä eläinperäisiä entsyymejä - voit siis valmistaa suosikkijuustosi ilman huolta niiden ainesosista!
  • Suuri tuottavuus - pakkauksessa on 30 ml juoksutetta, jonka aktiivisuus on 250 000 U, joten vain 10 tippaa riittää jopa 10 litraan maitoa! Koko pakkaus riittää jopa 500 litraan maitoa.
  • Monikäyttöinen - juoksute soveltuu erilaisten juustojen valmistukseen tuoreesta maidosta: lehmänmaidosta (myös matalapastöroidusta 74°C asti), vuohenmaidosta, lampaanmaidosta sekä kasvimaitoa (soija-, riisi-, kookosmaito) sisältävästä maidosta.
  • Helppo annostelu - nesteen muoto helpottaa annostelua ilman punnitsemista - kotijuustonvalmistus ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Oletko kasvissyöjä? Vältätkö eläinperäisiä tuotteita, mutta haluat nauttia herkullisista juustoista ilman huolta niiden sisältämistä ainesosista? Meillä on ratkaisu!

Valmista suosikkijuustosi, kuten tuorejuusto, keltainen juusto ja homejuusto, omassa kodissasi - käyttämällä mikrobiologista nestemäistä juoksutettamme Strong, se on lastenleikkiä! Mikrobiologinen juoksute on entsyymivalmiste, joka on saatu Rhizomucor miehei -sienistä, ja se on ihanteellinen korvike vasikan juoksutteelle. 

Tämän tuotteen avulla voit valmistaa suosikkijuustosi mistä tahansa tuoreesta maidosta: lehmänmaidosta (myös matalapastöroidusta 74°C asti), vuohenmaidosta, lampaanmaidosta sekä kasvimaitoa sisältävästä maidosta, ilman huolta lopputuotteen koostumuksesta! 

Yksi pakkaus sisältää 30 ml juoksutetta, jonka aktiivisuus on 250 000 MCU/ml. Vain 10 tippaa riittää juuston valmistamiseen jopa 10 litraan maitoa! 

Nesteen muoto helpottaa tuotteen annostelua ilman punnitsemista, mikä tekee juuston valmistuksesta entistä helpompaa ja miellyttävämpää! 


Käyttöohje:

Lisää 30°C:een lämmitettyyn maitoon sopiva määrä kalsiumkloridia, joka on aiemmin liuotettu pieneen määrään keitettyä vettä. Sekoita ja jätä 10 minuutiksi. Lämmitä sitten maito 37-38°C:een ja lisää sopiva määrä juoksutetta, joka on aiemmin liuotettu 50 ml:aan vettä, jonka lämpötila on 37-38°C. Sekoita huolellisesti. Lopeta sekoittaminen ja odota 50-70 minuuttia kiinteän juustomassan muodostamiseksi. Leikkaa muodostunut juustomassa noin 1-1,5 cm kuutioiksi. Sekoita muodostunut juustorae varovasti ja siirrä noin 5 minuutin kuluttua reikäkauhalla juustoliinalla vuorattuun muottiin. Jätä juusto 20-24 tunniksi. Käännä sitä muutaman tunnin välein.


Säilytysohje: 

Avaamisen jälkeen säilytä tiiviisti suljettuna kylmässä.


Ainesosat: mikrobiologinen juoksute, natriumkloridi, säilöntäaine: natriumbentsoaatti.

Tuotteen tuottavuus: 500 L maitoa


Pakkauksen mitat:

  • ∅ 3,3 cm
  • korkeus 8,3 cm
  • nettotilavuus 30 ml
  • pullo varustettu tiputtimella
Taikina
34.0 g

Materiaali
mikrobiologinen

Przeznaczenie
juustolle

Tyyppi
nestemäinen

Mikrobiologinen juuston juoksute strong, 30 ml

Mikrobiologinen juuston juoksute strong, 30 ml ['kuinka tehdä juustoa', ' juuston juoksute', ' mikrobiologinen juoksute', ' juustolle', ' keltainen juusto', ' browin juoksute', ' korycin-juusto', ' nestemäinen juoksute', ' juuston juoksute']
suosikit

6,91 EUR

230,33 EUR/l

Lisää ostoskoriin