Verkonasettaja lihaverkoille, premium-malli – nyt suosikkikinkkujen ja muiden lihatuotteiden sekä juustojen valmistaminen kotona on entistä helpompaa ja mukavampaa. Katso, kuinka nopeasti ja helposti voit asettaa täytteen lihaverkkoon, jotta voit nauttia ammattimaisesta lopputuloksesta – herkullisista ja näyttävistä tuotteista, jotka ovat valmiita savustettaviksi, paistettaviksi tai keitettäväksi.
- Sertifioitu verkonasettaja kinkkujen, lapojen, fileiden, niskojen ja juustojen valmistukseen - helpottaa lihan tai juuston asettamista lihaverkkoihin ja juustoverkkoihin, joiden avulla täyte saa oikean muodon ennen jatkokäsittelyä. Sertifikaatti, joka sallii verkonasettajan käytön elintarvikekontaktissa, takaa sen turvallisen käytön kotikeittiössä.
- Vakaa kiinnitys vaakasuoraan (esim. pöydälle) tai pystysuoraan (keittiökaapin oviin) - toiminnallinen jalusta ja kiinnikkeet takaavat tämän.
- Ajan säästö - koko verkon nopea kiristäminen kerralla mahdollistaa innovatiivinen putki, jossa on pidennetty, kartiomainen muoto ja erityiset ulokkeet päässä.
- Helppo puhdistaa - voit pestä verkonasettajan astianpesukoneessa tai käsin, käyttäen vettä, pesuainetta ja pehmeää sientä. Puhdistamista helpottaa laitteen sileä sisäpinta, joka minimoi täytepalojen tarttumisen siihen.
Verkonasettaja on tarkoitettu erikokoisille verkoille, joiden halkaisija on vähintään 125 mm. Vahvistetun puristusvoiman ja tiheän kudoksen omaaville verkoille paras valinta on suurempi halkaisija - alkaen 150 mm.
Kiinnitä se vaakasuoraan keittiön työtasolle tai pöydälle, ja jos tilaa ei ole, asenna verkonasettaja pystysuoraan - kaapin oviin. Aseta suosikkilihasi ja -juustosi verkkoihin kätevästi ja nopeasti, samalla säästäen aikaa!
Verkonasettajaa voidaan käyttää enintään 60 mm paksuisille työtasoille.
Verkonasettaja on varustettu jalustalla - erityisellä "jalalla" ja sivukiinnikkeillä. Nämä osat takaavat verkonasettajan halutun vakauden käytön aikana. Pidennetty, kartiomainen putken runko erityisesti uritetulla päällä ovat laitteen etuja, jotka mahdollistavat lihaverkkojen sujuvan ja kätevän kiristämisen. Voit vetää joko koko verkon kerralla tai vain sen osan, jota tarvitset lihalle tai juustolle.
Verkonasettajan puhdistaminen on erittäin helppoa - ja sitä helpottaa laitteen sileä sisäpinta ilman "ripoja", mikä minimoi täytepalojen tarttumisen siihen. Verkonasettaja voidaan pestä astianpesukoneessa.
Laitteella on sertifikaatti, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.
Mitat:
- Ø sisähalkaisija ulostuloaukossa 110 mm
- Ø ulkohalkaisija ulostuloaukossa 115 mm
- Ø sisähalkaisija sisääntuloaukossa 130 mm
- verkonasettajan pituus 215 mm
- verkonasettajan korkeus 215 mm
- verkonasettajan leveys 190 mm
Käyttöohjeet:
- Kiinnitä verkonasettaja työtasolle (vaakasuoraan) tai keittiökaapin oviin (pystysuoraan, ripustamalla laite jalustalle). Ennen käyttöä kiinnitä verkonasettaja kokeeksi, jotta voit poistaa mahdollisen riskin, että se jättää jälkiä huonekalun herkälle pinnalle.
- Vedä sopiva verkon osa (tai koko verkko) verkonasettajan päälle – uritettu putken pää helpottaa tätä.
- Sido tai kiristä verkon pää tai sen osa, joka tarvitaan suunniteltuun täyteannokseen, lihaverkkopuristimilla.
- Aseta liha tai juusto verkonasettajaan ja pidä verkkoa yhdellä kädellä, siirrä täytettä kohti verkon puristinta tai sidottua päätä niin, että se täyttää verkon tiukasti.
- Täytettyäsi verkon täytteellä, sido se tiukasti lihaverkkolangalla tai kiristä se lihaverkkopuristimella ja leikkaa pieni ylimäärä. Jos valmistat useita lihapaloja peräkkäin, aseta puristin heti yhden annoksen lopussa ja leikkaa verkko niiden välistä.