Kotitekoisten lihatuotteiden ja juustojen valmistaminen tulee paljon helpommaksi, kun käytät Browin-merkkistä valkoista lihaverkkoa. Korvaamaton keittiössä, se palvelee sinua savustuksen, keittämisen, paistamisen, kuivaamisen ja lihan, kuten kinkun ja niskan, sekä erilaisten valmiiden juustojen kypsyttämisen aikana.
Browin-lihaverkko - vahva, korkealaatuinen, kestävä ja erittäin mukava käyttää. Se on helppo poistaa kotitekoisesta tuotteesta, antaen sille erityisen houkuttelevan, esteettisen ulkonäön.
Korkealaatuisten materiaalien käytön ansiosta Browin-valkoinen lihaverkko on joustava - siihen mahtuu tuotteita, joiden halkaisija on enintään 12,5 cm ja paino 0,5–1 kg. Lihaverkkoa voidaan turvallisesti käyttää lämpökäsittelyssä enintään 220°C lämpötilassa.
Valitse Browin-lihaverkko ja nauti tuotteidesi ainutlaatuisesta mausta...sillä kotitekoinen on parempaa!
Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.