Löydä herkullisten, kotitekoisten savustettujen kalojen maku. Valmista ne helposti savustimessa - käyttämällä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaksinkertaisia koukkuja. Niiden harkittu rakenne sopivasti muotoiltuine piikkeineen mahdollistaa kokonaisten kalojen kätevän ja turvallisen sijoittamisen savustimen sisälle sekä myöhemmin - säilytyksen keittiössä tai ruokakomerossa. 5 koukun setti mahdollistaa kalojen savustamisen koko perheelle tai ystäville! Niiden käyttö on erittäin helppoa. Riittää, että kiinnität koukun molemmin puolin kalan selkärankaa, ja se pysyy vakaasti ja tiukasti koko savustusprosessin ajan. Kalojen savustuksen aikana koukut laajentavat kalan puolikkaita, minkä ansiosta se savustuu erinomaisesti paitsi pinnalta, myös sisältä! Korkealaatuinen 304-tyypin ruostumaton teräs, josta koukut on valmistettu, varmistaa niiden korkean käyttökelpoisuuden pitkään.
Koukut on pakattu 5 kappaleen blistariin.
Resepti taimenelle
Ainekset:
Lisää veteen: suola, sokeri, kuivattu tilli ja pippuri. Pese taimenet huolellisesti ja laita ne liemeen 10 tunniksi. Siirrä jääkaappiin tai muuhun viileään paikkaan. Syksy-talvikaudella parvekkeella toimii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Tämän jälkeen ota kalat pois. Puhdista ne huolellisesti tillin jäänteistä ja kuivaa hyvin (tämä varmistaa, että kalat savustuvat eivätkä keity). Ripottele näin valmistetut taimenet maun mukaan yrteillä. Ripusta kalat koukkuihin ja savusta lämpimässä noin 50-60 asteessa noin 40 minuuttia. Savustukseen suosittelemme käyttämään pyökki-leppälastuja.