Rakastatko erinomaisesti valmistettuja mehukkaita pihvejä? Haluatko, että keitetyt, paistetut ja grillatut lihasi ovat mureita ja pehmeitä, ja että niiden maku korostuu käytetyillä mausteilla ja marinadeilla? Valitse lihanuijamme - keittiön korvaamaton laite, myös grilliruokien valmistuksessa. Lihanuijan käyttö on erittäin helppoa ja samalla turvallista. 56 ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, jotka on piilotettu muovikuoreen, vapautuvat laitteesta vasta, kun se painetaan lihaa vasten erityisen suojan ansiosta. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse pelätä vahingossa tapahtuvaa haavaa! Säilyttäessäsi laitetta laatikossa voit myös lukita terien vapautumisen kokonaan!
VARO teräviä veitsiä! Laitteen turvallinen säilytys on mahdollista lukituksen ansiosta, joka mahdollistaa terien vapautumisen täydellisen estämisen lihanuijasta!
Miksi lihaa kannattaa pistää ennen lämpökäsittelyä?
Ensinnäkin - tämä toimenpide mahdollistaa keitto-, paisto- ja grillausajan lyhentämisen jopa 50%! Toiseksi - se mahdollistaa parempaa marinadien ja mausteiden imeytymistä. Lihan kuitumassa pehmenee, ja ruoat ovat mureampia ja mehukkaampia. Lihan pistämisen avulla voidaan myös estää koko ruoan tilavuuden pieneneminen paistamisen aikana!
Kolmanneksi - liha säilyttää luonnolliset mehunsa käsittelyn aikana, on maukkaampaa, helpompaa syödä ja myös sulattaa!
Tekniset tiedot: