Kotona käytettävä savustin kattilassa on ensimmäinen tällainen innovatiivinen laite Puolassa, jonka avulla voit valmistaa suosikkilihaasi, kalaasi ja juustojasi kaikissa olosuhteissa - nyt myös kotona!
Onko savustaminen tähän asti liittynyt sinulle ulkotiloihin? Eikö sinulla ole puutarhaa, mutta haluat silti valmistaa savustettuja ruokia? Tutustu kotisavustimeemme kattilassa. Sen erittäin tiiviin rakenteen ja savustuksen aikana syntyvän savun poistamiseen tarkoitetun letkun ansiosta voit valmistaa suosikkilihaasi, juustojasi ja kalaasi tavallisella liedellä! Sinun ei tarvitse pelätä, että savustuksen tunnusomainen tuoksu täyttää keittiösi. Riittää, että liität laitteen letkun liesituulettimeen tai viet sen ikkunan ulkopuolelle, jotta savu poistuu ja ruokasi saavat ihanan savustetun aromin!
Laitteen tiiviyden takaa erityisesti kanteen sovitettu tiiviste.
Savustin on valmistettu elintarvikekäyttöön hyväksytystä ruostumattomasta teräksestä.
Savustimen sisäosat ovat helposti irrotettavissa, mikä tekee niiden puhtaana pitämisestä erittäin helppoa.
Laitteessa on kaksi ritilää, joiden avulla voit savustaa lihaa, kalaa ja juustoa samanaikaisesti. Ritilässä on kiinnikkeet, joiden avulla voit ripustaa verkkoja lihalla - noin 1,3 kg lihaa per ritilän varsi - savustamista varten roikkuvassa asennossa.
Erityisen tippakaukalon ansiosta valmistettavat ruoat eivät saa kitkerää makua.
Kanteen sijoitettu tarkka lämpömittari helpottaa lämpötilan hallintaa ruoan valmistuksen aikana.
Tuote on tarkoitettu käytettäväksi vain kaasuliesillä.
Sarjan sisältö:
Käyttöohje:
Poista laitteen kansi (6). Kaada lastut alustalle (2) ja aseta se sitten kattilan (1) pohjalle. Aseta lastualustalle liharitilä (3), ritilän sisään aseta tippakaukalo (4) ja kalaritilä (5). Sulje kokonaisuus kannella ja aseta siihen lämpömittari (7) ja ilmanpoistin (8). Aseta letku (9) ilmanpoistimeen.
Reseptejä savustetuille ruoille, marinadeille ja suolaliemille kaloille ja lihoille löydät verkkosivuiltamme: www.browin.pl/przepisnik
Savustimen tilavuus: 18 L
Maksimikuorma: 5 kg lihaa
Huomio!
Aloita savustus maksimimäärällä lastuja, noin 60-80 g, mikä auttaa välttämään ruoan happamoitumista.
Mitat:
ruostumattomasta teräksestä valmistettu kattila:
kansi:
kokonaisuus:
kulho:
ritilä: