Kotiviininvalmistus: mehujen puristus käymisnesteeseen ja nesteen viskositeetin vähentäminen, mikä tukee kirkastumista, sekä mehujen puristus juomiin ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pektoentsyymi on entsyymivalmiste, joka helpottaa hedelmien mehun saamista löysäämällä niiden rakennetta, mikä myöhemmissä vaiheissa edistää myös nesteen hyvää kirkastumista. Yksi 10 ml pakkaus riittää noin 50 kg hedelmille - sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää koko pakkausta kerralla! Tämän tuotteen etuna on, että se säilyttää vakaan aktiivisuutensa koko käyttökelpoisuusajan huoneenlämmössä säilytettynä, mikä helpottaa kätevää pakkausta eli fiolipulloa sulkimella. Pektoentsyymin käyttö on erittäin helppoa, ja tulokset ylittävät odotuksesi! Nauti täyteläisestä ja aromikkaasta viinistä, jolla on kirkas väri, ja käytä hedelmät 100% ilman arvokkaan mehun hukkaamista! Pektoentsyymi hajottaa hedelmissä olevia pektiinejä, mikä vähentää nesteen viskositeettia ja vaikuttaa positiivisesti kirkastumisprosessiin käymisen jälkeen.
Käyttöohje:
Kaada hienonnettujen hedelmien päälle pieni määrä vettä (1-2 L per 10 kg hedelmiä) lämpötilassa 40°C marjoille ja 80°C omenoille, päärynöille, luumuille, kvitteneille. Kun hedelmämassan lämpötila laskee 40°C:een, lisää niihin pektoentsyymi, joka on sekoitettu 100 ml huoneenlämpöiseen veteen. Sekoita kaikki huolellisesti ja jätä peitettynä viileään paikkaan 9-15 tunniksi. Tämän jälkeen purista mehu.
Ainesosat:
pektolyyttinen entsyymi
Mitat:
Seuraavat mitat koskevat pakkausta.