Pektolyyttinen entsyymi

Symboli: 401400
EAN: 5904816014259

2,03 EUR

Lisää ostoskoriin

203,00 EUR/l

Symboli: 401400
EAN: 5904816014259


KUVAUS

Helpompi mehujen puristus - pektolyyttinen entsyymi löysää hedelmien rakennettaPektoentsyymin lisääminen - helpottaa viinin kirkastamista käymisen jälkeen.Tehokas - 10 ml pakkaus riittää noin 50 kg hedelmilleFiolipullo sulkimella - mahdollistaa tuotteen säilytyksen ja käyttämättömän osan myöhemmän ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Helpompi mehujen puristus - pektolyyttinen entsyymi löysää hedelmien rakennetta
  • Pektoentsyymin lisääminen - helpottaa viinin kirkastamista käymisen jälkeen.
  • Tehokas - 10 ml pakkaus riittää noin 50 kg hedelmille
  • Fiolipullo sulkimella - mahdollistaa tuotteen säilytyksen ja käyttämättömän osan myöhemmän käytön.
  • Helppokäyttöinen - sekoita 100 ml veteen, kaada hedelmien päälle pakkauksen ohjeiden mukaan, sekoita ja anna seistä


​Kotiviininvalmistus: mehujen puristus käymisnesteeseen ja nesteen viskositeetin vähentäminen, mikä tukee kirkastumista, sekä mehujen puristus juomiin ei ole koskaan ollut näin helppoa! Pektoentsyymi on entsyymivalmiste, joka helpottaa hedelmien mehun saamista löysäämällä niiden rakennetta, mikä myöhemmissä vaiheissa edistää myös nesteen hyvää kirkastumista. Yksi 10 ml pakkaus riittää noin 50 kg hedelmille - sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää koko pakkausta kerralla! Tämän tuotteen etuna on, että se säilyttää vakaan aktiivisuutensa koko käyttökelpoisuusajan huoneenlämmössä säilytettynä, mikä helpottaa kätevää pakkausta eli fiolipulloa sulkimella. Pektoentsyymin käyttö on erittäin helppoa, ja tulokset ylittävät odotuksesi! Nauti täyteläisestä ja aromikkaasta viinistä, jolla on kirkas väri, ja käytä hedelmät 100% ilman arvokkaan mehun hukkaamista! Pektoentsyymi hajottaa hedelmissä olevia pektiinejä, mikä vähentää nesteen viskositeettia ja vaikuttaa positiivisesti kirkastumisprosessiin käymisen jälkeen.


Käyttöohje:

Kaada hienonnettujen hedelmien päälle pieni määrä vettä (1-2 L per 10 kg hedelmiä) lämpötilassa 40°C marjoille ja 80°C omenoille, päärynöille, luumuille, kvitteneille. Kun hedelmämassan lämpötila laskee 40°C:een, lisää niihin pektoentsyymi, joka on sekoitettu 100 ml huoneenlämpöiseen veteen. Sekoita kaikki huolellisesti ja jätä peitettynä viileään paikkaan 9-15 tunniksi. Tämän jälkeen purista mehu.


Ainesosat:

pektolyyttinen entsyymi


Mitat:

Seuraavat mitat koskevat pakkausta.

Pituus
8 cm

Leveys
1.5 cm

Korkeus
13.2 cm

Taikina
10.0 g

Pektolyyttinen entsyymi

Pektolyyttinen entsyymi ['pektolyyttinen entsyymi viinille', ' pektolyyttinen entsyymi kirkastamiseen', ' pektolyyttinen entsyymi käymiseen', ' viinin kirkastaminen', ' kirkastusaine viinille', ' kirkastusaine', ' viinin kirkastamiseen']
suosikit

2,03 EUR

203,00 EUR/l

Lisää ostoskoriin