Tarvitsetko tuotetta, joka on ihanteellinen viinien, mehujen ja hedelmämehun stabilointiin? 100 g kaliumdisulfiittipakkaus on täydellinen valinta!
Kaliumdisulfiitti on yleisesti käytetty aine mm. viini- ja panimoteollisuudessa. Kaliumdisulfiitti suojaa mehuja ja viinivalmisteita pilaantumiselta. Käymisen pysäyttäminen suojaa lisäksi pulloja räjähtämiseltä!
Käytettynä valmiisiin viineihin, se pysäyttää käymisen, stabiloi juomien värin ja kirkkauden.
Käyttöohje:
Riippuen aineen käyttötarkoituksesta:
1) mehun stabilointiin: 1 g 10 L mehua kohden. Liuota sopiva annos 50-100 ml veteen, lisää sitten seokseen ja sekoita huolellisesti.
2) viinin stabilointiin / käymisen pysäyttämiseen ennen viinin pullotusta: 1 g 10 L viiniä kohden. Liuota sopiva annos 50-100 ml veteen, lisää sitten seokseen ja sekoita huolellisesti.
Kaliumdisulfiittiliuos on epävakaa, joten se on valmistettava juuri ennen käyttöä. Huuhdeltua liuosta ei voi käyttää uudelleen. Tyypillisen, voimakkaan rikkihajun vuoksi tuotetta suositellaan käytettäväksi vain hyvin tuuletetuissa tiloissa.
Tiesitkö, että...?
Sama aine on myös erinomainen väline viini-, panimo- tai tislaamolaitteiden huuhteluun. Sitä käytetään suhteessa 10 g 2 L vettä kohden. Tällä tavalla valmistetulla liuoksella voidaan huuhdella ilmapalloja, käymisastioita, pulloja, puristimia, tynnyreitä, jotka on aiemmin pesty pesuaineilla ja huuhdeltu vedellä. Kaliumdisulfiitilla huuhtelun jälkeen älä käytä vettä uudelleen.
Tarkista Kaliumdisulfiitti 1 kg välineiden huuhteluun.
Ainesosat: kaliumdisulfiitti E 224.
Mitat:
Alla olevat mitat koskevat pakkausta.