Jos valmistat ja pidät kotitekoisista rypäle- tai hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin liian korkean happamuuden ongelman. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas® Activea - innovatiivista ainetta, joka auttaa sinua säätelemään mehun happamuutta ilman liiallista laimentamista tai suuren sokerimäärän lisäämistä. Redukwas® Activen avulla saavutat helposti korkeamman viininvalmistustaidon tason, saaden aikaan parempilaatuista viiniä.
Redukwas® Active on innovatiivinen kasvipohjainen tuote, jonka avulla voit helposti ja tehokkaasti vähentää rypäle- ja hedelmämehujen liiallista happamuutta samalla kun säilytät mehujen maun, värin ja aromin rikkauden. Uudenaikainen, oma happamuuden vähennysmenetelmä Redukwas® Activen avulla perustuu aktiivihiilen kykyyn sitoa hedelmissä olevia happoja. Tämän menetelmän ansiosta vältät mehun liiallisen laimentamisen tai happamuuden peittämisen sokerin lisäyksellä.
Kirsikka-, rypäle-, vadelma- tai omenamehuissa, joiden alkuperäinen happamuus on 14-17 g/L, lisää Redukwas® Active suoraan mehuun vähentääksesi happamuuden hyväksyttävään 6-10 g/L pitoisuuteen. Herukkamehut, joille on ominaista suurempi happopitoisuus, noin 30-32 g/L, laimenna ensin vedellä suhteessa 1:1 ja sitten vähennä happamuutta muiden hedelmien ohjeiden mukaisesti.
Yksityiskohtaiset suositukset Redukwas® Activen käytöstä on annettu pakkauksessa.
Parhaat happamuuden vähennystulokset saat kirkkaista, sokerittomista, ei-fermentoiduista mehuista.
Vinkki: Vähennä happamuutta vaaleissa mehuissa heti mehun puristamisen jälkeen ja tummissa mehuissa suoraan maseroinnin jälkeen.
Yksi pakkaus Redukwas® Activea käytettynä 10 L mehuun mahdollistaa happamuuden vähentämisen 8 g/L tasolle.
Ainesosat: aktiivihiili