Nestemäinen alfa-amylaasi

Symboli: 405121
EAN: 5904816001587

1,95 EUR

Lisää ostoskoriin

195,00 EUR/l

Symboli: 405121
EAN: 5904816001587


KUVAUS

Perunamuusista tai murskatuista viljoista - alfa-amylaasi on tärkkelystä nesteyttävä entsyymi, jota voit käyttää murskatuista viljoista (esim. ruis, vehnä, maissi, riisi) ja perunoista valmistettujen muusien valmistukseen.Suuri tuottavuus -10 ml pakkaus riittää 50 kg murskaa, kun annostus on 1 ml 5 ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Perunamuusista tai murskatuista viljoista - alfa-amylaasi on tärkkelystä nesteyttävä entsyymi, jota voit käyttää murskatuista viljoista (esim. ruis, vehnä, maissi, riisi) ja perunoista valmistettujen muusien valmistukseen.
  • Suuri tuottavuus - 10 ml pakkaus riittää 50 kg murskaa, kun annostus on 1 ml 5 kg raaka-ainetta kohden.
  • Helppo käyttö - lisää valittu raaka-aine suhteessa: 1 kg raaka-ainetta 3-4 L vettä 85-95⁰C lämpöiseen veteen. Sekoita huolellisesti ja lisää sitten alfa-amylaasia 1 ml jokaista 5 kg viljaa tai perunaa kohden.
  • Toimii täydellisesti TurboWhiskey- tai Turbo Potato -hiivojen kanssa - käyttämällä alfa-amylaasia näiden tislaamohiivojen, ravintoaineen ja glukoamylaasin kanssa saat taatusti herkullisia ja aromaattisia juomia!
  • Ei suoraan nautittavaksi - alfa-amylaasi on tarkoitettu muusin valmistukseen eikä sovellu suoraan nautittavaksi!


Alfa-amylaasi - tärkkelystä nesteyttävä entsyymi, murskatuista viljoista (esim. ruis, vehnä, maissi, riisi) ja perunoista valmistettuihin muuseihin. Toimii tehokkaasti lämpötilassa 70 - 105°C ja pH 4,5,-7,5. Parhaat tärkkelyksen hajoamisolosuhteet saavutetaan kuitenkin lämpötilassa 85-95°C ja pH 5-5,5.


Käyttöohje: 

Lämmitä vesi astiassa 85-95⁰C lämpötilaan, lisää raaka-aine suhteessa: 1 kg 3-4 L vettä kohden. Sekoita huolellisesti. Lisää alfa-amylaasia 1 ml 5 kg raaka-ainetta kohden. Ennen lisäämistä liuota mitattu määrä entsyymiä pieneen määrään vettä paremman jakautumisen saavuttamiseksi muusissa. Pidä seoksen lämpötila noin 95⁰C yhden tunnin ajan, sekoittaen jatkuvasti. Tämän jälkeen anna muusin jäähtyä, kunnes se saavuttaa 30⁰C lämpötilan. Lisää pussi tislaamohiivoja, ravintoaineita ja glukoamylaasia (esim. TurboWhiskey BROWIN 403160 tai Turbo Potato 403400) ja fermentoi pakkauksen ohjeiden mukaisesti noin 3-7 päivää.


Annostus: 1 ml 5 kg raaka-ainetta kohden.

Tuottavuus: 50 kg raaka-ainetta kohden.


Huomio!

Aine ei ole tarkoitettu suoraan nautittavaksi.

Tuotteen ominainen tuoksu on tyypillinen.



Taikina
10.0 g

Laji
nestemäinen

Tuotto [L]
-

Nestemäinen alfa-amylaasi

Nestemäinen alfa-amylaasi ['Entsyymi tärkkelyksen nesteyttämiseen', ' mäskille', ' perunoille', ' viljaseoksille', ' perunatisleille']
suosikit

1,95 EUR

195,00 EUR/l

Lisää ostoskoriin