Bakteerikulttuurit kypsytettyihin lihoihin, 2 g

Symboli: 410017
EAN: 5904816000955

2,50 EUR

Lisää ostoskoriin

1250,00 EUR/kg

Symboli: 410017
EAN: 5904816000955


KUVAUS

Kypsytetty liha käden ulottuvilla - jo tänään voit nauttia omista, kotona valmistetuista kypsytetyistä lihoista. Bakteeriviljelmät mahdollistavat sinulle mm. seläkkeen, fileen, kinkun tai niskan valmistamisen.Kypsytetty liha jo 10 päivässä - tarkkaan valitut bakteeriviljelmät mahdollistavat nopean j... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Kypsytetty liha käden ulottuvilla - jo tänään voit nauttia omista, kotona valmistetuista kypsytetyistä lihoista. Bakteeriviljelmät mahdollistavat sinulle mm. seläkkeen, fileen, kinkun tai niskan valmistamisen.
  • Kypsytetty liha jo 10 päivässä - tarkkaan valitut bakteeriviljelmät mahdollistavat nopean ja mikä tärkeintä, turvallisen lihan kypsyttämisen kotona!
  • Lisäturvallisuus - käyttämällä kypsytettyjen lihojen bakteeriviljelmiämme voit olla varma, että kotitekoiset tuotteesi ovat suojattuja ja turvassa haitallisten mikro-organismien kehittymiseltä.
  • Ominainen maku ja aromi - tuote ei ainoastaan nopeuta lihan kypsymistä, vaan antaa sille myös erityisen ja ainutlaatuisen tuoksun sekä makuelämyksen, joka ihastuttaa kaikkia läheisiäsi.
  • 10 kg lihaa varten - bakteeriviljelmäampulli kypsytettyä lihaa varten mahdollistaa noin 7 kg suosikkikypsytettyjen tuotteiden valmistamisen!


Tarkkaan valitut bakteeriviljelmät mahdollistavat lihan nopean ja turvallisen kypsyttämisen paloina, kuten seläke, filee, kinkku tai niska. Bakteeriviljelmät: nopeuttavat kypsymistä, suojaavat haitallisten mikro-organismien kehittymiseltä, antavat kypsytetylle lihalle ominaisen maun ja aromin. Ampulli riittää 10 kg lihaa varten. 


Resepti kypsytetylle seläkkeelle:

Ainesosat: 1 kg seläkettä (2 kappaletta á 0,5 kg), 2 g kaliumnitraattia (1/3 tl), 75 g joditonta suolaa (3,5 rkl), 0,2 g bakteeriviljelmiä (1/10 ampullia), 1 tl sokeria, 1 L vettä. 


Valmista suolaliuos lisäämällä 1 L veteen kaliumnitraatti, suola ja sokeri. Liuota 100 ml suolaliuokseen bakteeriviljelmät ja lisää suolaliuokseen. Käytä noin 50 ml suolaliuosta bakteeriviljelmillä lihan injektointiin. Aseta sitten liha suolaliuokseen 36 tunniksi huoneenlämpöön aktivoidaksesi lisätyt bakteerit. Tämän jälkeen kuivaa liha paperipyyhkeellä ja anna sen kuivua edelleen 48 tuntia jääkaapissa (+7 °C). Prosessin viidentenä päivänä savusta täysin kuivaa lihaa enintään 35°C lämpötilassa 4 tuntia, kunnes väri muuttuu vaaleanoranssiksi. Käytä savustamiseen hedelmäpuulastuja (kirsikkaa tai luumua). Savustamisen jälkeen pidä lihaa enintään 22°C lämpötilassa 2 vuorokautta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pakkaa seläke tyhjiöön ja säilytä jääkaapissa vähintään 4 päivää. Tyhjiöpakkaamisen sijaan seläkettä voidaan myös säilyttää +7°C lämpötilassa ja noin 80 % kosteudessa esim. astiassa, jossa on tippa-alusta ja ilman pääsy. Kypsytetty seläke on valmis 10 päivässä (0,5 kg kappaleet) tai 20 päivässä (1 kg kappale). Voimakkaamman maun saavuttamiseksi pidennä kypsymisprosessia. 


Ainesosat: Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus sakei, Pediococcus pentosaceus.


Säilytä lämpötilassa: ≤ -17°C

Kestoaika huomioi mahdollisuuden tuotteen kuljetukseen alle 30°C lämpötilassa 7 päivää.

Pituus
10 cm

Leveys
0.5 cm

Korkeus
10 cm

Taikina
2.0 g

Masa
2.0 G

Wydajność
10 kilolle lihaa

Przeznaczenie
kypsyville tuotteille: selkäfilee, sisäfilee, niska, kinkku

Czas procesu
valmis jopa 10 päivässä

Bakteerikulttuurit kypsytettyihin lihoihin, 2 g

Bakteerikulttuurit kypsytettyihin lihoihin, 2 g ['kypsytetty selkä', ' kypsytettyjen lihavalmisteiden', ' kypsytetty sisäfilee', ' kypsyttämiseen tarkoitetut bakteerit', ' startterikulttuurit-kypsytetyt lihavalmisteet']
suosikit

2,50 EUR

1250,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin