Pektiini hilloille - sitrushedelmien amidattu hyytelöintiin, 20 g

Symboli: 410044
EAN: 5904816023985

1,58 EUR

Lisää ostoskoriin

79,00 EUR/kg

Symboli: 410044
EAN: 5904816023985


KUVAUS

Etsitkö tapaa valmistaa herkullisia hilloja tai marmeladeja, myös vähemmällä sokerilla?Meillä on sinulle täydellinen ratkaisu - Pektiinimme hilloihin! Se on tehokas, luonnollinen aine hillojen, marmeladien ja hyytelöiden sakeuttamiseen ja hyydyttämiseen.Tämä pektiini on luonnollista alkuperää oleva ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Etsitkö tapaa valmistaa herkullisia hilloja tai marmeladeja, myös vähemmällä sokerilla?

Meillä on sinulle täydellinen ratkaisu - Pektiinimme hilloihin! Se on tehokas, luonnollinen aine hillojen, marmeladien ja hyytelöiden sakeuttamiseen ja hyydyttämiseen.

 

Tämä pektiini on luonnollista alkuperää oleva yhdiste (termi "amidattu" viittaa sen valmistusteknologiaan). Tämä pektiini saadaan sitrushedelmistä, kuten appelsiineista, sitruunoista tai limeistä. 

Pektiinimme avulla huolehdit helpommin omasta ja perheesi terveydestä!

 

Valitse Pektiini ja nauti eduista:

 

  • Erinomainen hyydyttäminen - Pektiinimme takaa täydellisen koostumuksen hilloille, marmeladeille, hyytelöille jne. – ilman liikaa sokeria. 
  • Suurempi tehokkuus ja säästö - 20 g pakkaus riittää 2 kg hedelmille.
  • Luonnollinen hyydytysvoima, puhdas koostumus - sitruspektiini ei sisällä säilöntäaineita tai keinotekoisia paranteita – se hyydyttää hedelmät erinomaisesti, ja sitruunahapon lisäys lisää hyydytysvoimaa.
  • Käytön helppous - tämän Pektiinin avulla valmistat hillot ja muut hedelmäsäilykkeet nopeasti, helposti ja mukavasti. 
  • Monikäyttöisyys - Pektiiniä voi käyttää sekä valkoisen, ruskean, ruokosokerin että fruktoosin kanssa.
  • Suotuisa vaikutus ruoansulatukseen - korkean ravintokuitupitoisuuden ansiosta Pektiinimme edistää parempaa aineenvaihduntaa.

 

Kokeile, kuinka helposti voit valmistaa hedelmäsäilykkeitä täydellisellä koostumuksella – ja halutessasi myös vähennetyllä sokerimäärällä!

 

Nettopaino: 20 g

 

Resepti vähäsokeriselle hillolle, 2 kg hedelmistä: 

Pese hedelmät, laita ne sitten kattilaan ja kiehauta hitaasti. Sekoita 0,4 kg sokeria* yhden Pektiini-pakkauksen sisällön kanssa ja kaada tämä seos kuumien hedelmien joukkoon. Jatkuvasti sekoittaen kiehauta. Voit kerätä syntyneen vaahdon tai vähentää sitä lisäämällä puoli teelusikallista kasviöljyä. Kaada kuuma hillo puhtaisiin, kuumalla vedellä huuhdeltuihin purkkeihin, aseta ylösalaisin tai pastöroi 25 minuuttia. 

* Jos pidät makeammista hilloista, lisää enemmän sokeria. Hillon voi tehdä myös ilman sokeria, makeuttaa ksylitolilla tai erytritolilla.

Lopullinen hyydytyksen tulos näkyy vasta noin 24 tunnin kuluttua, joten tarkistaaksesi hillon koostumuksen keittämisen aikana, voit tehdä "kylmä lautanen" -testin, eli kaada noin 1 teelusikallinen hilloa voimakkaasti jäähdytetylle lautaselle (joka on aiemmin laitettu pakastimeen muutamaksi minuutiksi) ja anna jäähtyä tai laita jääkaappiin 2 minuutiksi.

Hyvää ruokahalua!

Taikina
20.0 g

Pektiini hilloille - sitrushedelmien amidattu hyytelöintiin, 20 g

Pektiini hilloille - sitrushedelmien amidattu hyytelöintiin, 20 g ['hyytelöimisaine', ' hilloille ja marmeladeille', ' vegaaniseen hyytelöön', ' herkulliset hillot', ' marmeladit', ' pektiini hilloille', ' miten tehdä vähäsokerisia hilloja', ' pektiinin edut', ' hillon sakeuttaminen', ' hillon täydellinen koostumus', ' amidattu pektiini', ' sitrushedelmien pektiini', ' säilykkeiden hyytelöinti']
suosikit

1,58 EUR

79,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin