Kalsiumkloridi on aine, jota käytetään juustonvalmistuksessa juuston tuotantotehokkuuden lisäämiseksi. Se on välttämätön lisäaine, kun käytetään matalapastöroitua tai tuoretta maitoa, jossa on vähän kalsiumia. Kalsiumkloridi parantaa maidon koostumusta ja hyytymistä. Sen käyttö vähentää kaseiinin ja rasvan hävikkiä.
Kalsiumkloridin ansiosta juuston juokse on tiiviimpi ja helpompi käsitellä, mikä vaikuttaa juustorakeen kutistumisen helppouteen.
Tuotteemme on erittäin konsentroitu 94-96% ja erittäin tehokas.
Pakkaus riittää 1000-1420 litraan maitoa.
Tarjotun kalsiumkloridin elintarvikelaatu varmistaa, että oikealla annostuksella se edistää kalsiumin imeytymistä elimistöön. Lisäksi se on aine, joka löytää käyttöä myös panemisessa, muun muassa antamaan täyteläistä ja vakaata makua.
Annostus:
Käytä kalsiumkloridia pitoisuudella suhteessa 0,7-1 g (hyppysellinen) kalsiumkloridia 10 litraan maitoa.
Käyttöohje:
Liota suositeltu määrä kalsiumkloridia 50 ml keitettyä vettä ja kaada maitoon. Tuote tulee lisätä ennen bakteeriviljelmien ja juoksutteen lisäämistä. Käytä valmistajan annostuksen mukaisesti - liiallinen kalsiumkloridi voi aiheuttaa katkeran maun tuotteeseen.
HUOMIO:
Ärsyttää silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele niitä varovasti vedellä usean minuutin ajan.
Pakkauksen mitat: