Kalsiumkloridi juustolle - 100 g

Symboli: 411215
EAN: 5904816001525

1,90 EUR

Lisää ostoskoriin

19,00 EUR/kg

Symboli: 411215
EAN: 5904816001525


KUVAUS

Juustonvalmistukseen- tuote on välttämätön käytettäessä matalapastöroitua maitoa ja tuoretta maitoa, jossa on vähän kalsiumia.Suurempi juuston tuotantotehokkuus- kalsiumkloridi parantaa maidon hyytymistä, juuston juoksettumista ja sen käsittelyä.Helpompi juokseen leikkaaminen- tiivis juokse on helpo... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Juustonvalmistukseen - tuote on välttämätön käytettäessä matalapastöroitua maitoa ja tuoretta maitoa, jossa on vähän kalsiumia.
  • Suurempi juuston tuotantotehokkuus - kalsiumkloridi parantaa maidon hyytymistä, juuston juoksettumista ja sen käsittelyä.
  • Helpompi juokseen leikkaaminen - tiivis juokse on helpompi leikata, mikä lisää juustorakeen kutistumiskykyä.
  • Korkea laatu - tarjottu kalsiumkloridi on elintarvikelaatuisia ja turvallinen terveydelle.
  • Panemiseen - kalsium antaa oluelle pehmeän, täyteläisen ja vakaan maun sekä edistää proteiinien flokulaatiota.
  • Suuri pakkaus, taloudellinen valinta - 100 g tuotetta riittää 1000 - 1420 litraan maitoa ja on huomattavasti edullisempi kuin pienemmät pakkaukset.


Kalsiumkloridi on aine, jota käytetään juustonvalmistuksessa juuston tuotantotehokkuuden lisäämiseksi. Se on välttämätön lisäaine, kun käytetään matalapastöroitua tai tuoretta maitoa, jossa on vähän kalsiumia. Kalsiumkloridi parantaa maidon koostumusta ja hyytymistä. Sen käyttö vähentää kaseiinin ja rasvan hävikkiä.

Kalsiumkloridin ansiosta juuston juokse on tiiviimpi ja helpompi käsitellä, mikä vaikuttaa juustorakeen kutistumisen helppouteen.

Tuotteemme on erittäin konsentroitu 94-96% ja erittäin tehokas.

Pakkaus riittää 1000-1420 litraan maitoa.

Tarjotun kalsiumkloridin elintarvikelaatu varmistaa, että oikealla annostuksella se edistää kalsiumin imeytymistä elimistöön. Lisäksi se on aine, joka löytää käyttöä myös panemisessa, muun muassa antamaan täyteläistä ja vakaata makua.


Annostus:

Käytä kalsiumkloridia pitoisuudella suhteessa 0,7-1 g (hyppysellinen) kalsiumkloridia 10 litraan maitoa.


Käyttöohje:

Liota suositeltu määrä kalsiumkloridia 50 ml keitettyä vettä ja kaada maitoon. Tuote tulee lisätä ennen bakteeriviljelmien ja juoksutteen lisäämistä. Käytä valmistajan annostuksen mukaisesti - liiallinen kalsiumkloridi voi aiheuttaa katkeran maun tuotteeseen.


HUOMIO:

Ärsyttää silmiä. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele niitä varovasti vedellä usean minuutin ajan.

Pakkauksen mitat:

  • pituus 12 cm
  • leveys n. 1,8 cm
  • korkeus 18 cm
  • nettopaino 100 g
Taikina
100.0 g

Wydajność
1000-1420 L maitoa

Przeznaczenie
juustolle

Kalsiumkloridi juustolle - 100 g

Kalsiumkloridi juustolle - 100 g ['juuston valmistukseen', ' juuston juoksute', ' juuston kalsiumkloridi', ' juustosuola', ' juustonvalmistus', ' oluelle', ' suuri pakkaus']
suosikit

1,90 EUR

19,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin