Savustussirut KIRSIKKA on erityisesti hienonnettu hedelmäpuu, joka sopii erinomaisesti savustukseen ja grillaamiseen. Palavien sirujen savu tunkeutuu syvälle ruokaan antaen sille sopivan aromin ja kultaisen ruskean värin.
Tuotteen ominaisuudet:
Lue lisää siruista blogiartikkelistamme Valitse sirut ja tee savua!
Käyttöohjeet:
Grillaus: Aseta kahden senttimetrin kerros siruja hehkuvan hiilen ympärille - älä aseta niitä suoraan tulisijalle, koska ne palavat heti. Grilli tulee peittää kannella heti, kun ruoka on asetettu ritilälle.
Grillausaika - 10-30 minuuttia (riippuen valmistettavan lihan koosta ja tyypistä).
Savustus: Riippuen käytettävästä savustimesta, aseta sirut erityisesti tähän tarkoitukseen tarkoitetulle tarjottimelle tai tulisijan ympärille - älä aseta niitä suoraan lämmönlähteelle, koska ne palavat heti.
Siruja tulee säilyttää kuivassa, viileässä paikassa.
Tarjonnassamme olevat savustussirut ovat saaneet positiivisia arvioita: Lihateollisuuden ja Rasvateollisuuden Instituutti, Kansallinen Hygienialaitos, Kansallinen Terveydenhuollon Instituutti.