Browin-merkkinen lihaverkko. Korvaamaton kypsytettyjen lihatuotteiden ja juustojen valmistuksessa.
Vankka, ammattimainen Browin-merkkinen lihaverkko ei tartu pintaan ja on helppo poistaa kotitekoisesta tuotteesta. Sen ansiosta kotitekoiset tuotteesi saavat erityisen houkuttelevan ja herkullisen ulkonäön. Korkealaatuiset materiaalit, joista lihaverkko on valmistettu, vaikuttavat sen suureen joustavuuteen - siihen mahtuu tuotteita, joiden paino on 0,3–1,5 kg. Lihaverkkoa voidaan turvallisesti käyttää lämpökäsittelyssä enintään 220°C lämpötilassa.
Kotitekoiset tuotteet? Vain Browin-lihaverkoilla...sillä kotitekoinen on parempaa!
Lihan asettaminen verkkoon helpottuu erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla lihaverkkojen asettimella.
Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.