Korkealaatuinen makkaran proteiinikuori, eläinperäinen - saatu naudan nahasta. Ihanteellinen makkaroille, mahdollistaa kotitekoisten leikkeleiden helpon ja nopean valmistuksen. Elintarvikekontaktiin hyväksytty kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa keittämisen max. lämpötilassa 75°C, savustamisen 90°C ja kylmäsavustuksen max. lämpötilassa 40°C. Sen avulla valmistat helposti ja vaivattomasti kotitekoisia keitettyjä ja savustettuja leikkeleitä, kuten żywiecka, krakowska ja kinkkumakkara. Kuori sopii myös pitkään kypsyvien makkaroiden valmistukseen. Pakkaus sisältää ecrun värisen kuoren, pituus noin 4 m ja halkaisija 55 mm.
Huomio!
Ennen täyttämistä kuorta tulee liottaa 30 min lämpötilassa 20 ±5°C 10-15% suolaliuoksessa (1/2 lasia 1 L vettä kohti). Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja käsitellä makkaratyypille sopivalla tavalla.
Ennen leikkeleiden syömistä kuori tulee poistaa. Se ei sovellu syötäväksi.
Proteiinikuori on eläinperäinen, sillä on PZH-sertifikaatti.
Yksittäispakkaus sisältää 4 mb ± 5%
Halkaisija: 55 mm