Proteiinikuori leikkeleille fi 55 - 4 m

Symboli: 310301
EAN: 5904816916997

4,40 EUR

Lisää ostoskoriin

1,10 EUR/m

Symboli: 310301
EAN: 5904816916997


KUVAUS

Keittämiseen ja savustamiseen - makkaran proteiinikuori sopii keitettyjen ja savustettujen kotitekoisten tuotteiden valmistukseen sekä lämpimänä, kuumana että kylmänä.Erilaisille makkaroille - kuori mahdollistaa herkullisten leikkeleiden, kuten żywiecka, krakowska ja kinkkumakkara, sekä pitkään kyps... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Keittämiseen ja savustamiseen - makkaran proteiinikuori sopii keitettyjen ja savustettujen kotitekoisten tuotteiden valmistukseen sekä lämpimänä, kuumana että kylmänä.
  • Erilaisille makkaroille - kuori mahdollistaa herkullisten leikkeleiden, kuten żywiecka, krakowska ja kinkkumakkara, sekä pitkään kypsyvien makkaroiden, valmistamisen itse.
  • Helppo käyttää - kuori on erittäin helppokäyttöinen, ennen täyttämistä riittää liottaa sitä 30 minuuttia suolaliuoksessa, sitten täyttää tiiviisti, sitoa ja käsitellä.
  • PZH-sertifikaatti - tuote on testattu ja hyväksytty elintarvikekontaktiin, myös korkeissa lämpötiloissa lämpökäsiteltyjen elintarvikkeiden kanssa.
  • Tarkat tiedot - kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa savustamisen 90°C:ssa. Pakkaus sisältää ecrun värisen kuoren, pituus noin 4 m ja halkaisija 55 mm.


Korkealaatuinen makkaran proteiinikuori, eläinperäinen - saatu naudan nahasta. Ihanteellinen makkaroille, mahdollistaa kotitekoisten leikkeleiden helpon ja nopean valmistuksen. Elintarvikekontaktiin hyväksytty kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa keittämisen max. lämpötilassa 75°C, savustamisen 90°C ja kylmäsavustuksen max. lämpötilassa 40°C. Sen avulla valmistat helposti ja vaivattomasti kotitekoisia keitettyjä ja savustettuja leikkeleitä, kuten żywiecka, krakowska ja kinkkumakkara. Kuori sopii myös pitkään kypsyvien makkaroiden valmistukseen. Pakkaus sisältää ecrun värisen kuoren, pituus noin 4 m ja halkaisija 55 mm.


Huomio!

Ennen täyttämistä kuorta tulee liottaa 30 min lämpötilassa 20 ±5°C 10-15% suolaliuoksessa (1/2 lasia 1 L vettä kohti). Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja käsitellä makkaratyypille sopivalla tavalla.

Ennen leikkeleiden syömistä kuori tulee poistaa. Se ei sovellu syötäväksi.

Proteiinikuori on eläinperäinen, sillä on PZH-sertifikaatti.

Yksittäispakkaus sisältää 4 mb ± 5%

Halkaisija: 55 mm

Taikina
60.0 g

Materiaali
proteiini

Proteiinikuori leikkeleille fi 55 - 4 m

Proteiinikuori leikkeleille fi 55 - 4 m ['makkaroille', ' kotitekoisille leikkeleille', ' savustukseen', ' makkarankuori', ' proteiinikuori krakowskalle', ' proteiinikuori żywieckalle', ' ecru-kuori', ' proteiinikuori ecru']
suosikit

4,40 EUR

1,10 EUR/m

Lisää ostoskoriin