Proteiinikuori leikkeleille fi.65 - 4 m

Symboli: 310302
EAN: 5904816005387

5,19 EUR

Lisää ostoskoriin

1,30 EUR/m

Symboli: 310302
EAN: 5904816005387


KUVAUS

Kotitekoiset makkarat ovat maukkaampia, terveellisempiä ja edullisempia tuotteita kuin niiden kauppaversiot. Jos olet päättänyt valmistaa kotitekoista żywiecka-, krakowska- tai kinkkumakkaraa, tämä proteiinikuori on ihanteellinen valinta.Keittämiseen, savustamiseen - makkaran proteiinikuori sopii ke... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Kotitekoiset makkarat ovat maukkaampia, terveellisempiä ja edullisempia tuotteita kuin niiden kauppaversiot. Jos olet päättänyt valmistaa kotitekoista żywiecka-, krakowska- tai kinkkumakkaraa, tämä proteiinikuori on ihanteellinen valinta.


  • Keittämiseen, savustamiseen - makkaran proteiinikuori sopii keitettyjen ja savustettujen kotitekoisten tuotteiden valmistukseen sekä lämpimänä, kuumana että kylmänä.
  • Erilaisille makkaroille - kuori mahdollistaa herkullisten makkaroiden, kuten żywiecka-, krakowska- ja kinkkumakkaran, sekä pitkään kypsyvien makkaroiden valmistamisen itse.​
  • Helppo käyttää - kuori on erittäin helppokäyttöinen, ennen täyttämistä riittää liottaa sitä 30 minuuttia suolavedessä, täyttää tiiviisti, sitoa ja käsitellä.
  • PZH-sertifioitu - tuote on testattu ja hyväksytty elintarvikekontaktiin, myös korkeissa lämpötiloissa lämpökäsiteltyjen elintarvikkeiden kanssa.
  • Tarkat tiedot - kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa savustamisen 90°C:ssa. Pakkaus sisältää karamellinvärisen kuoren, jonka pituus on noin 4 m ja halkaisija 65 mm.


Korkealaatuinen eläinperäinen proteiinikuori, joka on saatu naudan nahasta. Ihanteellinen makkaroille, mahdollistaa kotitekoisten makkaroiden helpon ja nopean valmistuksen. Elintarvikekontaktiin hyväksytty kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa keittämisen enintään 75°C:ssa, savustamisen 90°C:ssa ja kylmäsavustamisen enintään 40°C:ssa. Sen avulla voit helposti ja vaivattomasti valmistaa kotitekoisia keitettyjä ja savustettuja makkaroita, kuten żywiecka-, krakowska- ja kinkkumakkaraa. Kuori sopii myös pitkään kypsyvien makkaroiden valmistukseen. Pakkaus sisältää karamellinvärisen kuoren, jonka pituus on noin 4 m ja halkaisija 65 mm.


Huomio!

Ennen täyttämistä kuorta tulee liottaa 30 minuuttia 20 ±5°C:ssa 10-15% suolaliuoksessa (1/2 lasia 1 litraan vettä). Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja käsitellä makkaratyypille sopivalla tavalla.

Ennen makkaran syömistä kuori tulee poistaa. Se ei sovellu syötäväksi.

Proteiinikuori on eläinperäistä ja sillä on PZH-sertifikaatti.


Yksittäispakkaus sisältää 4 m ± 5%

Halkaisija: 65 mm

Valmistettu EU:ssa

Taikina
76.0 g

Materiaali
proteiini

Proteiinikuori leikkeleille fi.65 - 4 m

Proteiinikuori leikkeleille fi.65 - 4 m ['makkaroille', ' kotitekoisille leikkeleille', ' savustukseen', ' makkarankuori', ' proteiinikuori krakowskalle', ' proteiinikuori żywieckalle', ' karamellikuori', ' proteiinikuori karamelli', ' makkarankuori karamelli']
suosikit

5,19 EUR

1,30 EUR/m

Lisää ostoskoriin