Polyamidinen makkarankuori 8m-fi73mm, 100°C

Symboli: 310501
EAN: 5908277701338

4,10 EUR

Lisää ostoskoriin

0,51 EUR/m

Symboli: 310501
EAN: 5908277701338


KUVAUS

Polyamidikuori on tarkoitettu kotitekoisten valmisruokien ja lihatuotteiden valmistukseen.Mahdollistaa keitettyjen lihatuotteiden, kuten syltty, maksamakkara, kinkku, metwursti, mureke, mortadella, verimakkara, valmistamisen itse. Sopii sous vide -menetelmällä valmistettavien ruokien valmistukseen.K... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Polyamidikuori on tarkoitettu kotitekoisten valmisruokien ja lihatuotteiden valmistukseen.

Mahdollistaa keitettyjen lihatuotteiden, kuten syltty, maksamakkara, kinkku, metwursti, mureke, mortadella, verimakkara, valmistamisen itse. Sopii sous vide -menetelmällä valmistettavien ruokien valmistukseen.


Käyttöohje:

Liota ennen käyttöä vedessä, jonka lämpötila on enintään 40°C, noin 15 minuuttia. Liotuksen aikana koko kuoren tulee olla upotettuna veteen. Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja sen jälkeen käsitellä kyseiselle lihatuotetyypille sopivalla tavalla.

Maksimilämpötila keittoprosessissa on 100°C. Lämpökäsittelyn jälkeen jäähdytä ilmalla, älä käytä kylmää vettä suihkuttamalla.


Säilytä kuoret puhtaassa, kuivassa ja ilmavassa paikassa, jonka lämpötila on enintään 25°C.


Omistaa PZH-sertifikaatin.


Lämpötilankestävyys: 100°C

Yksittäispakkaus sisältää 8 m ± 5%

Halkaisija: 73 mm

Valmistettu EU:ssa.

Taikina
100.0 g

Materiaali
polyamidi

Polyamidinen makkarankuori 8m-fi73mm, 100°C

Polyamidinen makkarankuori 8m-fi73mm, 100°C ['makkarankuori', ' leikkelekuori', ' kinkkukuori', ' mortadelikuori', ' verimakkarankuori']
suosikit

4,10 EUR

0,51 EUR/m

Lisää ostoskoriin