Polyamidikuori on tarkoitettu kotitekoisten valmisruokien ja lihatuotteiden valmistukseen.
Mahdollistaa keitettyjen lihatuotteiden, kuten syltty, maksamakkara, kinkku, metwursti, mureke, mortadella, verimakkara, valmistamisen itse. Sopii sous vide -menetelmällä valmistettavien ruokien valmistukseen.
Käyttöohje:
Liota ennen käyttöä vedessä, jonka lämpötila on enintään 40°C, noin 15 minuuttia. Liotuksen aikana koko kuoren tulee olla upotettuna veteen. Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja sen jälkeen käsitellä kyseiselle lihatuotetyypille sopivalla tavalla.
Maksimilämpötila keittoprosessissa on 100°C. Lämpökäsittelyn jälkeen jäähdytä ilmalla, älä käytä kylmää vettä suihkuttamalla.
Säilytä kuoret puhtaassa, kuivassa ja ilmavassa paikassa, jonka lämpötila on enintään 25°C.
Omistaa PZH-sertifikaatin.
Lämpötilankestävyys: 100°C
Yksittäispakkaus sisältää 8 m ± 5%
Halkaisija: 73 mm
Valmistettu EU:ssa.