Haaveiletko herkullisten kotitekoisten makkaroiden valmistuksesta? Suosikkiohuiden keitettyjen, savustettujen, grillattujen, kuivattujen tai kypsytettyjen makkaroiden valmistaminen ei ole sinulle enää mikään ongelma! Luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä, joten valitsemalla ne voit valmistaa suosikkimakkarasi ilman huolta tarpeettomista säilöntäaineista tai kemiallisista lisäaineista.
Suolikalvot on pakattu ilmatiiviisti yhden säilöntäaineen, suolan, läsnä ollessa!
Luonnolliset sian suolikalvot sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ohuiden makkaroiden ja sisäelinten, kuten: katajanmarjamakkara, tavallinen, valkoinen, "Silesian" makkara, Suomen "Grilli", Saksan "Bratwurst", Ranskan "Boudin blanc" ja "Saucisse Montbeliard" jne. valmistukseen.
Pakkaus sisältää 15 m suolikalvoja (pätkissä). Keskimäärin 1 kg lihamassaa varten tarvitaan noin 1,6 m suolikalvoa (riippuen kalibroinnista ja valmistettavan makkaran tyypistä, kuten lihapalojen paksuudesta, massan koostumuksesta). Suolikalvojen pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa. Luotettavimman tuloksen saamiseksi suolikalvoja ei tule venyttää ja asettaa mittanauhaa vasten.
Käyttöohje:
Suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia noin 30°C lämpöisessä vedessä ennen käyttöä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä.
Säilytysohje:
Ennen avaamista - säilytä huoneenlämmössä, kuivassa, auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden säilyvyyttä.
Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila 4 - 14°C. Tuote on parasta säilyttää avattuna suolattuna jääkaapissa. Käyttämätön suolikalvo voidaan myös pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa. Tuotetta ei tule pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen!
Ainesosat: sian suolikalvot, suola
Huomio!
Talvi- ja kesäkaudella äärilämpötilojen aikana tuote on saatavilla vain noutopalvelun kautta.