Luonnolliset sian suolisto - kaliiperi 28/30mm, 15m

Symboli: 310601
EAN: 5904816918915

5,95 EUR

Lisää ostoskoriin

0,40 EUR/m

Symboli: 310601
EAN: 5904816918915


KUVAUS

Ihanteellinen kotitekoisille makkaroille -luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä ja ne ovat perusainesosa kotitekoisten makkaroiden valmistuksessa.Korkea laatu ja turvallisuus -luonnolliset sian suolikalvot ovat korkealaatuisia, mikä mahdollistaa makkaroiden valmistamisen itse ja epäterveellist... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Ihanteellinen kotitekoisille makkaroille - luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä ja ne ovat perusainesosa kotitekoisten makkaroiden valmistuksessa.
  • Korkea laatu ja turvallisuus - luonnolliset sian suolikalvot ovat korkealaatuisia, mikä mahdollistaa makkaroiden valmistamisen itse ja epäterveellisten lisäaineiden ja säilöntäaineiden välttämisen!
  • Helppokäyttöisyys - ennen käyttöä suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia 30°C lämpöisessä vedessä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä. Tämän jälkeen tuote on valmis täytettäväksi.
  • Monikäyttöinen - suolikalvot soveltuvat kaikenlaisiin makkaroihin ja erilaisiin käsittelytapoihin; ohuille keitetyille, savustetuille, grillatuille, kuivatuille ja kypsytetyille makkaroille.
  • Jopa 15 metriä pakkauksessa - ostamalla tuotteemme saat jopa 15 m luonnollisia sian suolikalvoja (pätkissä), mikä riittää noin 7-9 kg lihamassalle!


Haaveiletko herkullisten kotitekoisten makkaroiden valmistuksesta? Suosikkiohuiden keitettyjen, savustettujen, grillattujen, kuivattujen tai kypsytettyjen makkaroiden valmistaminen ei ole sinulle enää mikään ongelma! Luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä, joten valitsemalla ne voit valmistaa suosikkimakkarasi ilman huolta tarpeettomista säilöntäaineista tai kemiallisista lisäaineista. 

Suolikalvot on pakattu ilmatiiviisti yhden säilöntäaineen, suolan, läsnä ollessa!

Luonnolliset sian suolikalvot sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ohuiden makkaroiden ja sisäelinten, kuten: katajanmarjamakkara, tavallinen, valkoinen, "Silesian" makkara, Suomen "Grilli", Saksan "Bratwurst", Ranskan "Boudin blanc" ja "Saucisse Montbeliard" jne. valmistukseen.


Pakkaus sisältää 15 m suolikalvoja (pätkissä). Keskimäärin 1 kg lihamassaa varten tarvitaan noin 1,6 m suolikalvoa (riippuen kalibroinnista ja valmistettavan makkaran tyypistä, kuten lihapalojen paksuudesta, massan koostumuksesta). Suolikalvojen pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa. Luotettavimman tuloksen saamiseksi suolikalvoja ei tule venyttää ja asettaa mittanauhaa vasten.


Käyttöohje:

Suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia noin 30°C lämpöisessä vedessä ennen käyttöä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä.


Säilytysohje:

Ennen avaamista - säilytä huoneenlämmössä, kuivassa, auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden säilyvyyttä.

Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila 4 - 14°C. Tuote on parasta säilyttää avattuna suolattuna jääkaapissa. Käyttämätön suolikalvo voidaan myös pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa. Tuotetta ei tule pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen!


Ainesosat: sian suolikalvot, suola


Huomio!

Talvi- ja kesäkaudella äärilämpötilojen aikana tuote on saatavilla vain noutopalvelun kautta.

Taikina
0.15 kg

Laji
sian (28mm)

Luonnolliset sian suolisto - kaliiperi 28/30mm, 15m

Luonnolliset sian suolisto - kaliiperi 28/30mm, 15m ['kotitekoiseen makkaraan', ' suolisto valkoiselle makkaralle', ' tee se itse', ' kotitekoinen makkara', ' SAVUSTETULLE MAKKARALLE', ' KEITETYLLE MAKKARALLE']
suosikit

5,95 EUR

0,40 EUR/m

Lisää ostoskoriin