Luonnolliset lampaan suolet erilaisten ohuiden makkaroiden, kuten kabanossien tai frankfurterien, valmistukseen. Suolet on pakattu ilmatiiviisti suolan läsnä ollessa säilöntäaineena.
Pakkaus sisältää 15 m suolta. Keskimäärin 1 kg lihamassaa kohden tarvitaan noin 4,6 m suolta riippuen sen kalibroinnin eroista ja valmistettavan makkaran tyypistä (suolen kulutukseen vaikuttaa esim. lihapalojen paksuus, massan koostumus).
Suolten pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa (kalibroinnin jälkeen, mutta ennen suolausta). Luotettavin tulos saadaan, kun suolia ei venytetä eikä aseteta mittanauhaa vasten
Suolet tulee liottaa noin 3 tuntia vedessä, jonka lämpötila on noin 30°C, ennen käyttöä.
Ennen avaamista - voidaan säilyttää huoneenlämmössä, kuivassa ja auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden käyttöikää.
Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila on 0 - 14°C. Käyttämättömän suolen voit helposti pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa.
Ainesosat: lampaan suolet, suola