Luonnolliset sian suolista, joiden halkaisija on 28/30 mm, kalibroidut. Niiden kanssa työ sujuu salamannopeasti ja helposti! 55-60 kg lihaa varten.
Haaveiletko herkullisten kotitekoisten makkaroiden valmistamisesta? Suosikkiohuiden keitettyjen, savustettujen, grillattujen, kuivattujen tai kypsytettyjen makkaroiden valmistaminen ei ole sinulle enää mikään ongelma. Luonnolliset sian suolista ovat syötäviä, joten valitsemalla ne voit valmistaa suosikkimakkarasi ilman huolta tarpeettomista säilöntäaineista tai kemikaaleista.
Suolista on pakattu ilmatiiviisti, ainoa käytetty säilöntäaine on suola.
Luonnolliset sian suolista sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ohuiden makkaroiden ja sisäelinten, kuten: katajanmarjamakkara, tavallinen, valkoinen, "Śląska"-makkara, Suomen "Grilli", Saksan "Bratwurst", Ranskan "Boudin blanc" ja "Saucisse Montbeliard" jne., valmistukseen.
Pakkaus sisältää 90 m suolia (pätkissä). Keskimäärin 1 kg lihamassaa varten tarvitaan noin 1,6 m suolta (riippuen kalibroinnista ja valmistettavan makkaran tyypistä, eli lihapalojen paksuudesta, massan koostumuksesta). Suolien pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa. Luotettavimman tuloksen saaminen ei tapahdu suolien venyttämisellä ja niiden asettamisella mittanauhalle.
Mikä tärkeintä, suolia täytät vielä nopeammin erityisten makkaratäyttölaitteiden avulla.
Kokeile myös meidän makkaralaskuria.
Huomio! Säilytä lämpötilassa ≤12°C.