Luonnolliset lampaan suolet - kaliberi 18/20mm, 15m

Symboli: 310602
EAN: 5904816919752

4,91 EUR

Lisää ostoskoriin

0,33 EUR/m

Symboli: 310602
EAN: 5904816919752


KUVAUS

Luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto - valmistamalla omia makkaroita voit välttää epäterveellisiä lisäaineita ja säilöntäaineita, joita käytetään yleisesti valmiissa lihatuotteissa​Kabanossien ja frankfurterien valmistukseen ilman säilöntäaineitaMonikäyttöiset - voit käyttää niitä sekä ohuille k... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto - valmistamalla omia makkaroita voit välttää epäterveellisiä lisäaineita ja säilöntäaineita, joita käytetään yleisesti valmiissa lihatuotteissa
  • ​Kabanossien ja frankfurterien valmistukseen ilman säilöntäaineita
  • Monikäyttöiset - voit käyttää niitä sekä ohuille keitetyille, savustetuille, grillatuille, kuivatuille että kypsytetyille makkaroille - suolet sopivat kaikenlaiseen makkaran käsittelyyn
  • Pakkauksen sisältö 15 m - riittää noin 3-4 kg lihamassaa
  • Voit pakastaa käyttämättömän osan tuotteesta



Luonnolliset lampaan suolet erilaisten ohuiden makkaroiden, kuten kabanossien tai frankfurterien, valmistukseen. Suolet on pakattu ilmatiiviisti suolan läsnä ollessa säilöntäaineena. 

Pakkaus sisältää 15 m suolta. Keskimäärin 1 kg lihamassaa kohden tarvitaan noin 4,6 m suolta riippuen sen kalibroinnin eroista ja valmistettavan makkaran tyypistä (suolen kulutukseen vaikuttaa esim. lihapalojen paksuus, massan koostumus). 

Suolten pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa (kalibroinnin jälkeen, mutta ennen suolausta). Luotettavin tulos saadaan, kun suolia ei venytetä eikä aseteta mittanauhaa vasten


Suolet tulee liottaa noin 3 tuntia vedessä, jonka lämpötila on noin 30°C, ennen käyttöä.


Ennen avaamista - voidaan säilyttää huoneenlämmössä, kuivassa ja auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden käyttöikää.


Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila on 0 - 14°C. Käyttämättömän suolen voit helposti pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa.


Ainesosat: lampaan suolet, suola



Pituus
14.8 cm

Leveys
1.2 cm

Korkeus
22 cm

Taikina
34.5 g

Laji
lampaan (18mm)

Luonnolliset lampaan suolet - kaliberi 18/20mm, 15m

Luonnolliset lampaan suolet - kaliberi 18/20mm, 15m ['kabanosseille', ' frankfurtereille', ' kotitekoisille ohuille makkaroille', ' tee se itse', ' kabanossit diy']
suosikit

4,91 EUR

0,33 EUR/m

Lisää ostoskoriin