- Kotinarujen ja makkaroiden sitomiseen tarkoitetut langat - välttämätön jokaiselle kotimakkarantekijälle, joka helpottaa lihatuotteiden sitomista.
- Lämpötilankestävyys jopa 240°C - lanka mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen, paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja maku muuttuvat.
- Kestävyys murtumista vastaan - lanka mahdollistaa lihan ripustamisen koukkuun ilman pelkoa.
- Kätevä, suuri kela - helpottaa säilytystä ilman sotkeutumisen riskiä.
- Muut käyttötarkoitukset - narua/lankaa voidaan käyttää myös puutarhassa tai lahjojen pakkaamisessa.
Puuvillaiset makkaralangat, valkoisessa värissä - käsin sitomiseen tarkoitettu liha, joka on tarkoitettu suolaamiseen, savustamiseen, keittämiseen tai rullien paistamiseen. Luonnonmateriaalit mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn (jopa 240°C) ilman sen aromin ja maun muuttumista. Langat ovat erittäin kestäviä, joten liha voidaan ripustaa koukkuun ilman pelkoa, että se putoaa.
Tuotteella on PZH-hyväksyntä, joka sallii sen kosketuksen elintarvikkeiden kanssa.
Huomio!
Lämpötilankestävyys jopa 240°C
Mitat:
Ø 2 mm
pituus 145 m