Jalot, monikäyttöiset, kuivatut hiivat - ihanteelliset kaikkiin pöytäviineihin.
Suositellaan erityisesti karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista ja mustista viinirypäleistä, raparperista, rusinoista, kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, karhunvatukoista, renklod- ja unkarilaisista luumuista, mustaseljoista, aroniasta, mustista, valkoisista ja punaisista herukoista, mustikoista valmistettuihin viineihin.
Enovini® WS on erityisesti valikoitu viinihiivakanta, joka mahdollistaa hedelmistä optimaalisen aromimäärän esiin tuomisen. Nämä hiivat varmistavat pehmeän, erinomaisesti tasapainotetun viinin, jolla on selvästi ainutlaatuinen bukee, kaunis ja vakaa väri sekä korkea kirkkaus.
Tärkeät ominaisuudet:
Käyttöohje:
Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30°C:seen jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinipulloon.
Yksityiskohtainen käyttöturvallisuustiedote löytyy liitetyistä tiedostoista.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: B1-vitamiinilla (401010), Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: