Jalot, yleiskäyttöiset, kuivatut hiivat kaikentyyppisille viineille, joilla on korkea alkoholinsietokyky (jopa 18%). Suositellaan erityisesti karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista ja mustista viinirypäleistä, raparperista, rusinoista, kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, luumuista, aroniasta, mustista, valkoisista ja punaisista herukoista, mustikoista, karhunvatukoista, seljanmarjoista valmistetuille viineille.
Enovini® on erityisesti valikoitu, erinomainen kahden viinihiivakannan seos, jonka laajan lämpötila-alueen (15-35 °C) ansiosta voit olla varma vakaasta ja nopeasta käymisestä.
Hiivoille on ominaista suuri teho, minkä ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti käymisen uudelleenkäynnistykseen, vaikka viini lakkaisi toimimasta ennen suunniteltujen ominaisuuksien saavuttamista. Tuote mahdollistaa korkean kirkkaan viinin saamisen
Aktiiviset kuivat hiivat ovat erittäin helppokäyttöisiä. 7 g pakkaus riittää valmistamaan 10-35 L käymistä, jonka lopullinen alkoholipitoisuus on jopa 18%.
Käyttöohje:
Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30°C:seen jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinin käymispulloon.
Enovini®-viinihiivojen käyttö takaa nopean ja vakaan käymisen laajalla lämpötila-alueella!
Yksityiskohtainen käyttöturvallisuustiedote löytyy liitetyistä tiedostoista.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravintoaine: B1-vitamiinilla (401010), Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: