Redukwas® Plus - happamuuden säätelijä, 100 g

Symboli: 401833
EAN: 5904816010794

2,12 EUR

Lisää ostoskoriin

21,20 EUR/kg

Symboli: 401833
EAN: 5904816010794


KUVAUS

Jos teet ja pidät kotitekoisista hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin ongelman liian korkean happamuustason kanssa mehuissasi ja juomissasi. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas® Plus -tehokasta ainetta, joka auttaa sinua säätelemään happamuutta hedelmistä, jotka... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Jos teet ja pidät kotitekoisista hedelmäviineistä, kohtaat varmasti usein muiden viininvalmistajien tavoin ongelman liian korkean happamuustason kanssa mehuissasi ja juomissasi. Tutustu siis ja ala käyttää Redukwas® Plus -tehokasta ainetta, joka auttaa sinua säätelemään happamuutta hedelmistä, jotka sisältävät huomattavia määriä sitruunahappoa, valmistetuissa seoksissa ilman, että sinun tarvitsee liikaa laimentaa seoksia tai lisätä suuria määriä sokeria. Redukwas® Plus:n avulla pääset helposti viininvalmistuksen korkeammalle tasolle, saavuttaen parempilaatuista viiniä. 


  • Happamuuden vähentäminen herukoista, vadelmista, karviaisista tai karhunvatukoista valmistetussa mehussa ja viinissä - Redukwas® Plus:n avulla parannat selvästi näistä hedelmistä valmistettujen viinien yleistä laatua ja korostat käytetyn raaka-aineen luonnollista makua.
  • Tasapainoinen hedelmien maku ja aromi - Redukwas® Plus on valinta mineraaliseen happamuuden vähentämiseen - ihanteellinen tapa saavuttaa mehu ja viini, jolla on sopiva happamuus, ilman liiallista veden laimentamista tai liiallista makeuttamista.
  • Hedelmien halutun aromin ja maun saavuttaminen - Redukwas® Plus antaa sinun selvästi korostaa käytettyjen hedelmien alkuperäisiä ominaisuuksia.
  • Laaja happamuuden vähentämisen valikoima - Redukwas® Plus neutraloi tehokkaasti erityisesti hedelmissä luonnollisesti esiintyvää sitruunahappoa, vähentäen happamuutta 2-12 g/L välillä. 
  • Tehokkuus - yksi pakkaus Redukwas® Plus:aa mahdollistaa happamuustason alentamisen seoksissa jopa 60 litraan asti. 
  • Käytön helppous kaikille - Redukwas® Plus on yksinkertainen tapa vähentää mehun happamuutta, mitä arvostavat sekä kokeneet viininvalmistajat että aloittelevat harrastajat. 


Redukwas® Plus on tuote, joka on ensisijaisesti tarkoitettu herukka-, vadelma-, karviainen- ja karhunvatukkamehujen ja -viinien happamuuden vähentämiseen, jotka sisältävät huomattavia määriä sitruunahappoa. Tämän uuden tuotteen kaava mahdollistaa korkealaatuisen, täyteläisen hedelmäaromin ja -maun omaavan viinin valmistamisen. Vältät tarpeen vähentää happamuutta laimentamalla mehua tai peittämällä korkeaa happamuutta liiallisella sokerin lisäyksellä. 

Happamuuden vähentämisen tavoitteena on vähentää happamuus tasolle 6-10 g/L, ja tämä prosessi on tehokkain, kun mehun/viinin alkuperäinen happamuus on 12-18 g/L. Hedelmissä, joiden alkuperäinen happamuus on korkeampi, kuten herukoissa (30-32 g/L), on tarpeen tehdä alustava laimennus (yleensä 1:1), jotta saavutetaan suositeltu alkuperäinen happamuustaso. 


Redukwas® Plus vaikuttaa fermentaatioprosessin oikeaan kulkuun, tarjoten hiivoille optimaaliset työolosuhteet, lisäten niiden tehokkuutta ja oikeaa kehitystä.


Ainesosat: kalsiumkarbonaatti, magnesiumhydroksikarbonaatti. 

Taikina
100.0 g

Redukwas® Plus - happamuuden säätelijä, 100 g

Redukwas® Plus - happamuuden säätelijä, 100 g ['happamuuden vähentäminen', ' kalsiumkarbonaatti', ' mehun ja viinin happamuuden vähentäminen', ' viiniin', ' kotiviini', ' happamuuden alentaminen', ' happamuuden vähentäminen', ' viinit happamista hedelmistä', ' viini herukoista', ' viini karviaisista', ' viini vadelmista', ' viini karhunvatukoista', ' miten tehdä maukasta hedelmäviiniä', ' happamuuden vähentäminen viinissä', ' viininvalmistusaineet', ' happamuus enologiassa', ' tasapainoinen happamuus', ' mineraalinen happamuuden vähentäminen', ' Redukwas', ' redukwas', ' Redukwas Plus', ' redukwas plus']
suosikit

2,12 EUR

21,20 EUR/kg

Lisää ostoskoriin